Moderna lösningar för moderna arbetsplatser

Det är ingen hemlighet att digitaliseringen ständigt pågår runtomkring oss och är under ständig utveckling. Inom Digital Workplace ser vi till att du får de bästa tekniska lösningarna för din verksamhet. Våra experter hjälper er att hitta rätt lösningar oavsett om det gäller IT-säkerhet, nätverk, licenshantering till de senaste trenderna. Moderna arbetsplatser kräver moderna lösningar för att fungera och prestera på topp.

IT som tjänst

En egen extern IT-avdelning? Ja, det är ett väldigt bra alternativ för de flesta som inte har en egen intern IT-avdelning men samtidigt behöver se till att alla medarbetare kan få den IT-support de behöver, få färdiginstallerade datorer och mobiler med rätt programvara eller se till att er egen och era kunders data är säker. Är ni trötta på teknikstrul och långa supporttider? Ta kontakt med oss så kommer vi ut till er och går igenom ert behov och presenterar en lösning som ser till att lösa era problem.

Digitala möten

Ett enkelt sätt att bli mer hållbara (och kanske t.om lite mer moderna) är att utrusta arbetsplatsen med rätt tekniska lösningar för att inte längre behöva ta lika många fysiska möten. Det sparar inte bara tid och ökar effektiviteten, det drar även ned på Co2-förbrukningen då vi behöver resa mindre. Detta är inte något som endast sker externt. Digitala möten och en arbetsplats med rätt tekniska lösningar är en förutsättning för att bygga en arbetsplats som kan stötta mer hybrida eller dynamiska förhållningssätt, där olika funktionsområden ofta behöver mindre mötesrum för fokusarbete och såklart även rätt utrustning för de som jobbar på distans eller som har långt till den fysiska arbetsplatsen. Det är viktigt att vi kan hjälpa er att göra en ordentlig behovsanalys så kan vi engagera så mycket resurser som behövs från oss för att kunna hjälpa er att få ett färdigt förslag anpassat till verksamhetens behov och förutsättningar.

Vi tar varmt emot frågor

Är ni certifierade för informationssäkerhet?

Ja vå partner för IT-lösningar är certifierad enligt ISO för informationssäkerhet ISO 45001:2018 och kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Finns ni rikstäckande?

Ja, vi kan hjälpa er med IT-lösningar rikstäckande.

Hur arbetar ni hållbart med IT?

Som med alla våra tjänster försöker vi alltid hitta mer hållbara lösningar, för nya produkter gäller då att hitta energieffektiva produkter med bra miljömärkningar.Det bästa alternativet är ofta återbruk, vi arbetar med att ta tillvara på er gamla utrustning samt kan erbjuda återbrukade produkter som i stort sett är som nya.

Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och goda medarbetarupplevelser. Från enstaka tjänster till helhetslösningar, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet & service.

Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens inom alla delar som rör fysisk förändring av arbetsplatsen - allt från inredningsarkitekter, flyttprojektledning m.m. allt för att ditt projekt ska bli lyckat oavsett om det rör sig om flytt av hela, eller delar av verksamheten till kontorsanpassning, återbruk m.m.

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats som vi sedan ser till att implementera. Allt från extern Workplace-avdelning till arbetsplats som tjänst. Det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.

Vi ser framemot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något, förmodligen har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se