Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och en medarbetarupplevelse av världsklass, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet och service.
Läs mer ingående
NRSE tjänstebild

Vanliga frågor om

Workplace Services

Vad har ni för tjänster i Workplace Services?
icon öppna faq
All arbetsplatsservice som behövs inom vad som ibland kallas för “soft services” eller “mjuka FM-tjänster”, det som behövs för en bra arbetsmiljö och en hög medarbetarupplevelse, så t.ex. alla städtjänster, kaffe, växter, frukt, återvinning, kontorsmaterial m.m. Vi vet att de flesta vill ha en välfungerande helhetslösning så mycket av det som vi gör är att se hur vi bäst sätter upp en effektiv organisation åt er på plats, vilket gör att synergieffekter kan skapas, såsom optimering av drift eller kostnadsbesparingar utöver en lösning på en faktura.
Vad innebär Svanenmärkningen egentligen?
icon öppna faq
Det är stor skillnad på att använda Svanenmärkta produkter och att tillhandahålla en Svanenmärkt tjänst. Det förstnämnda bör alla företag kunna göra, det är nästan svårt idag att hitta ett alternativ som inte har en miljömärkning då det är vad alla vill ha. Många säger att de är hållbara, ofta hänvisas det då till ISO 14001 som är en certifiering för ett miljöledningssystem, vilket är något helt annat än en Svanenmärkt tjänst. För att kunna erhålla certifiering ställs det krav på verksamheten som måste uppnås, just för städtjänster återfinns det kriteriedokumentet här. Det ställs bland annat krav på utbildning, krav på kollektivavtal, krav på dokumentering av inköp, krav på rapportering av kem-förbrukning, soppåsar m.m. Det är färre än 1% av företagen som utför städtjänster som är Svanenmärkta. Vi tycker att det är ett bra minimikrav att ställa för att säkerställa att verksamheten sköts på ett seriöst och hållbart sätt, samtidigt som verksamheten kontrolleras av oberoende tredje part.
Har ni Handyman?
icon öppna faq
Ja, vi har i stort sett alla tjänster som en verksamhet normalt inte ser som sin kärnverksamhet och som annars outsourcas. Handyman i Stockholm är en av våra mest populära tjänster eftersom kunden snabbt kan få hjälp med i stort sett allt där det inte krävs fackmannamässig behörighet. Priset för Handyman i Stockholm är 420 kr/h på vardagar och det sköts av vår egen personal. Är ni intresserade av fler tjänster är det bara att kontakta oss, skicka ett mejl så får ni snabb återkoppling på vardagar!
Vad är Workplace Success?
icon öppna faq
Vårt Workplace Success team arbetar och finns till för att er arbetsplats ska fungera så bra som möjlig. Er arbetsplats framgång är vår framgång och våra kunder vill alltid kunna ha någon att kontakta, det är få arbetsplatser där det inte sällan dyker upp nya saker med kort varsel och då finns vårt Workplace Success team redo att hjälpa er. Workplace Success viktigaste KPI:er är kundnöjdhet och retention rate, de ska framförallt se till att öka er upplevelse och höja servicenivån. De finns där för er och vill samma sak som er; att ni ska ha den bästa arbetsplatsen!
Vad är viktigt att tänka på vad gäller kontorsstädningen?
icon öppna faq
Välj hållbart, det är enkelt. Svanenmärkningen ställer bra krav på företag i branschen, den innebär att det finns kollektivavtal, att företaget har utbildad personal och rapporterar in förbrukning och inköp samt att det kontrolleras av tredje part. Tänk på att säkerställa att de som arbetar har kollektivavtal och att rätt kollektivavtal används. Använd ett företag som tar ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Vi sköter allt i egen regi utan underleverantörer eftersom just städningen är sådant som annars ofta uppfattas som att det inte sköts, till exempel att det brister i kommunikation, att kvalitet inte följs upp på eller att det inte finns en dedikerad och ansvarig kontaktperson (hos oss är det alltid arbetsledaren).

Kontakta oss idag.

En första kontakt handlar egentligen främst om att vi ska få en chans att få lära känna varandra lite bättre, förhoppningsvis är vi tillräckligt intressanta och kanske till och med en bra matchning för vad ni söker.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt antingen via telefon eller mail.

Hållbara arbetsplatser

Vi är det hållbara företaget för bättre arbetsplatser, företag som väljer oss gör det för att vårt erbjudande matchar väl med hur de själva ser på sin arbetsplats. Hög standard och hållbarhet som krav. NRSE grundades med hållbarhet som grund för hela verksamheten och är ett modernt Workplace Management företag. Tycker ni också att hållbarhet är viktigt och vill arbeta med ett modernt snabbväxande företag? Välj NRSE. Det hållbara valet.

Arbetsmiljö & Medarbetarupplevelse

Inom Workplace Services hittar du i stort sett all arbetsplatsservice, tjänster som behövs på varje arbetsplats för att skapa en ren och fräsch arbetsmiljö som bidrar till att era lokaler är representabla och till en medarbetarupplevelse i världsklass!

Det fungerar

Allt på en faktura. En helhetslösning. Det låter bra och det kan vara bra, men vår erfarenhet säger att det är många som har varit mindre nöjda med tidigare upplägg hos andra.

En faktura, rätt kontaktpersoner och en välpaketerad helhetslösning är endast grunden, efter det handlar det om hur det praktiskt fungerar i våra kunders vardag och det är något vi är riktigt bra på.

Era dedikerade kontaktpersoner är personer med tydligt fördelat ansvar och mandat för att sådant ni behöver hjälp med endast ska kräva en kontakt, kontakt med den faktiska person som är ansvarig och direkt kan hjälpa er.

Det är väldigt viktigt att våra kunders arbete med att skapa bättre arbetsplatser blir lättare när de valt oss. Energin bör kunna läggas på förbättring och utveckling snarare än att behöva känna att samarbeten och leverantörer ständigt behöver följas upp  på grund av bristande ansvar och/eller förståelse för vad er arbetsplats behöver.

Läs våra senaste artiklar för mer information

NRSE i siffror 2020-2021

Träffa kontoret - Toufiq Saifi

Åtgärder för minskad smittspridning på arbetsplatsen (del 3 - Hygienprodukter för medarbetarna)

Åtgärder för minskad smittspridning på arbetsplatsen (del 4 - Storstädning)

Digital Workplace

Med tjänsten Digital Workplace får du alla digitala lösningar som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi skräddarsyr en helhetslösning för dig med allt från mötesteknik och extern IT-avdelning till nätverk, licenshantering, installation m.m.

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats. Allt från arbetsplatsstrategi till extern Workplace organisation, det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.

Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens med allt från flyttprojektledning till inredningsarkitekter som tar hand om hela, eller delar, av projekt som flyttar, kontorsanpassningar, återbruk m.m.