Hållbara arbetsplatser

Vet du inte vilket företag du ska välja? Vi är det hållbara valet för bättre arbetsplatser, företag som väljer oss gör det för att vårt erbjudande matchar väl med hur de själva ser på sin arbetsplats. Hög standard och hållbarhet som krav.

Arbetsmiljö & Medarbetarupplevelse

Inom Workplace Services hittar du i stort sett all arbetsplatsservice och tjänster som behövs på varje arbetsplats för att skapa en ren och fräsch arbetsmiljö som bidrar till att era lokaler är representabla och en medarbetarupplevelse i världsklass!

Det fungerar

Allt på en faktura. En helhetslösning. En primär kontaktperson. Det låter bra och det kan vara bra, men det kräver engagemang från hela företaget och er kontaktperson utan långa led. En faktura, rätt kontaktpersoner och en välpaketerad helhetslösning är endast grunden, efter det handlar det om hur det praktiskt fungerar i våra kunders vardag och det är något vi är riktigt bra på. Era dedikerade kontaktpersoner är personer med tydligt fördelat ansvar och mandat för att sådant som ni behöver hjälp med endast ska kräva en kontakt, kontakt med den faktiska person som kan hjälpa er utan mellanhänder. Det är väldigt viktigt att våra kunders arbete med att skapa bättre arbetsplatser och miljöer blir lättare när de valt oss. Energin bör kunna läggas på förbättring och utveckling snarare än att behöva känna att samarbeten och leverantörer ständigt behöver följas upp på grund av bristande ansvar och/eller förståelse för vad er arbetsplats behöver.

Vi tar varmt emot frågor

Vilka tjänster är Svanenmärkta?

Alla städtjänster som går att Svanenmärka är det; lokalvård, golvvård och fönsterputs. LÄNK

Dörrmattsservice är en Svanenmärkt tjänst då det är en cirkulär modell där mattorna återanvänds och tvättas på Svanenmärkta tvätterier.

Vilka tjänster är märkta med "Bra Miljöval"?

Vår samarbetspartner för återvinning är märkt med Bra Miljöval då de har en helt fossilfri flotta.

Har alla era anställda kollektivavtal?

Ja, vi är medlemmar i Almega Serviceentreprenörerna och har hängavtal med Unionen för våra tjänstemän.

Vad kostar det att anlita en Handyman?

En handyman kostar 420 kr/h + en startkostnad för servicebil och utkörning som är 350 kr.

Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens inom alla delar som rör fysisk förändring av arbetsplatsen - allt från inredningsarkitekter, flyttprojektledning m.m. allt för att ditt projekt ska bli lyckat oavsett om det rör sig om flytt av hela, eller delar av verksamheten till kontorsanpassning, återbruk m.m.

Digital Workplace

Inom Digital Workplace får du alla digitala och tekniska lösningar och tjänster som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi tillhandahåller allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom IT, mötesteknink, nätverk, licenshantering, support, installation m.m

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats som vi sedan ser till att implementera. Allt från extern Workplace-avdelning till arbetsplats som tjänst. Det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.

Vi ser framemot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något, förmodligen har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se