Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats. Allt från arbetsplatsstrategi till extern Workplace organisation, det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.
Läs mer ingående
NRSE tjänstebild

Vanliga frågor om

Workplace Solutions

Vad innebär Workplace Solutions?
icon öppna faq
Det är vår tjänst som går ut på att skapa nya lösningar och tjänster baserat på nya behov. Vi tar det som är ett problem eller behov idag och skapar en fungerande lösning. Det är en konsultativ tjänst där vi tar betalt för den slutliga lösningen istället för den konsultativa delen. Tanken är att ni som kund alltid ska känna att ni kan vända er till oss för hjälp med arbetsplatsen utan att det kommer att kosta en massa pengar.
Vad är exempel på nya behov?
icon öppna faq
Ett konkret exempel som många säkert kan känna igen är; “Vi är X anställda som nu ska arbeta hemifrån 2-3 dagar i veckan, alla ska erbjudas det, och det behöver även hanteras vid nyanställningar och avslutade anställningar, hur gör vi?" Det hjälper vi er gärna med. Vi ser då inte bara till att lösa det ad-hoc för att vi ska vinna affären, utan vi hjälper er att kravställa hela affären och ta fram en riktig lösning där allt är inkluderat. En fungerande lösning i detta fall innebär att vi hanterar beställningsformulär, uppföljning och bokning, leverans, kvittens, eventuell montering och in/uppbärning. Vi ser även till att ni har rätt lösning för er, till exempel om ni hellre hyr på grund av eventuell förmånsbeskattning, att det är ergonomiska arbetsplatser och så vidare. Vi går helt enkelt från behov till färdig implementering av ny tjänst där vi står för drift, administration, rapportering och planering så ni kan fokusera på att förbättra andra saker på arbetsplatsen.
Arbetsplats som tjänst?
icon öppna faq
Ja, vår egen take på WaaS (Workplace as a Service) är en tjänst som Workplace Solutions tagit fram för att möta marknadens krav på flexibilitet och enkelhet. Det är egentligen ganska enkelt, du vill ha en fullservad arbetsplats som fungerar i enlighet med avtalad kvalitet och service, ofta i enlighet med samma flexibilitet gällande avtalslängd.

Kontakta oss idag.

En första kontakt handlar egentligen främst om att vi ska få en chans att få lära känna varandra lite bättre, förhoppningsvis är vi tillräckligt intressanta och kanske till och med en bra matchning för vad ni söker.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt antingen via telefon eller mail.

Optimerade lösningar som fungerar

När det dyker upp nya behov på arbetsplatsen som kräver nya lösningar och det inte finns färdiga tjänster för det är det inom Workplace Solutions som vi hjälper våra kunder. Råd i all ära, men vad som ofta behövs från oss är att ta nya behov till konkreta genomtänkta lösningar som fungerar när de implementeras, utan att det innebär en belastning för våra kunders verksamhet.

Förändring på arbetsplatsen

Förändring på arbetsplatsen är ingenting som är nytt, men nu är det många arbetsplatser som behöver optimera arbetsplatsen utifrån verksamhetens nya behov. Eftersom det även gått ett par år är det många som har testat olika lösningar och kommit fram till att det behövs ytterligare anpassningar, eller att ett visst sätt att arbeta inte fungerat så som man tänkt sig.

Vi hjälper er från det som är den nya utmaningen fram tills det att vi tagit fram en ny lösning som vi implementerar. Förändringar likt ovan är inte sällan en insats av Workplace Solutions och Workspace Solutions där vi ser till att ni får rätt expertis som inte endast konsulterar, utan även utför det operativa och tar ansvar för att följa upp på implementerade lösningar.

Framtidens arbetsplats

Det är många som pratar om framtidens arbetsplats. Erfarenhetsmässigt och om man ser på olika undersökningar som gjorts de senaste åren är det tydligt att det inte är en förändring som behöver ske. Det är något som behöver förankras internt, sedan bör man arbeta mot uppsatta mål och den data som är viktigt för prioriterade åtgärder. Innan, eller efter förändring sker, är det alltid värdefullt att få en nulägesbild som är understödd av faktisk data och nyckeltal som kan benchmarkas mot andra verksamheter Vi hjälper er att göra undersökningar som ger er relevanta nyckeltal för arbetsplatsen, med index från världens största databas för arbetsplatser.

Gör en nulägesanalys. Att förstå hur väl arbetsplatsen stöttar era medarbetare för de aktiviteter som de utför och hur väl anpassad arbetsplatsen är utifrån arbetsmiljö och upplevelse Det är en bra start.

Läs våra senaste artiklar för mer information

NRSE i siffror 2020-2021

Träffa kontoret - Toufiq Saifi

Åtgärder för minskad smittspridning på arbetsplatsen (del 3 - Hygienprodukter för medarbetarna)

Åtgärder för minskad smittspridning på arbetsplatsen (del 4 - Storstädning)

Digital Workplace

Med tjänsten Digital Workplace får du alla digitala lösningar som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi skräddarsyr en helhetslösning för dig med allt från mötesteknik och extern IT-avdelning till nätverk, licenshantering, installation m.m.

Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och en medarbetarupplevelse av världsklass, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet och service.

Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens med allt från flyttprojektledning till inredningsarkitekter som tar hand om hela, eller delar, av projekt som flyttar, kontorsanpassningar, återbruk m.m.