Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens med allt från flyttprojektledning till inredningsarkitekter som tar hand om hela, eller delar, av projekt som flyttar, kontorsanpassningar, återbruk m.m.
Läs mer ingående
NRSE tjänstebild

Vanliga frågor om

Workspace Solutions

Vi behöver hjälp med en flytt, var börjar vi?
icon öppna faq
Erfarenhetsmässigt är det fördelaktigt att en ansvarig person utses i ett tidigt skede för att hjälpa er att planera och kravställa utifrån ert behov. När vi har rätt krav- och behovsbild tar den flyttprojektledare som tillsätts för ert projekt tillsammans med er fram en tids- och budgetplan, representerar er i förhandling med fastighetsägare och på byggmöten, ser till att hela projektet koordineras och utförs enligt tid och budget samt planerar och samordnar allt för att ni ska känna er lugna och kunna fokusera på annat.
Vi behöver bara hjälp med vissa delar av en flytt, kan ni hjälpa oss?
icon öppna faq
Ja det kan vi, det sker hela tiden mindre förändringar på våra kunders arbetsplatser som till exempel en internflytt eller andra mindre anpassningar av kontoret. Beroende på omfattningen stämmer vi först av om det behövs projektledning eller om det är mindre insatser som ska utföras, till exempel flytt och montering av kontorsmöbler eller mindre arbeten som kan utföras med hjälp av vår Handyman-tjänst. Vi tar helt enkelt fram den bästa och mest praktiska lösningen.
Hur gör vi vår flytt hållbar?
icon öppna faq
Ju tidigare i processen som ni tar kontakt med oss desto bättre kan vi hjälpa er att kravställa. Våra projektledare har även egna inredningsarkitekter som i sådant fall utgår från hållbara och återbrukade materialval till återbrukade abonnemangslösningar för kontorsmöbler. När er flytt projektleds och hanteras av en huvudansvarig person sker samordning och koordinering av leveranser, vilket minskar Co2-utsläppen relaterade till flytten.

Kontakta oss idag.

En första kontakt handlar egentligen främst om att vi ska få en chans att få lära känna varandra lite bättre, förhoppningsvis är vi tillräckligt intressanta och kanske till och med en bra matchning för vad ni söker.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt antingen via telefon eller mail.

Professionell hjälp från början vid större projekt

Vi hjälper er från början, erfarenhetsmässigt gör det hela projektet enklare. Vi tar ett första kostnadsfritt möte där en erfaren projektledare går igenom scoopet och ställer frågor för att kunna hjälpa er att få med sådant som annars kanske dyker upp i ett senare skede. Våra erfarna projektledare hjälper er sedan genom hela projektet och finns vid er sida från början till slut. De företräder era intressen och kan representera er i förhandlingar och andra möten med till exempel byggherre eller andra involverade parter. Detta ger rätt förutsättningar för att ert projekt leds korrekt, samordnas, planeras, koordineras och sker enligt uppsatt tids- och budgetplan.

Möt en av våra projektledare

Frank Ingers har tidigare bland annat varit flyttprojektledare för flytt av Nordic Choice Hotels huvudkontor med över 250 arbetsplatser. Han har haft kunder som Stayaraound och Epicenter och har stor erfarenhet av kontorsflyttar med fokus på digital kompatibilitet; hårdvara, mjukvara, nätverk, IT-säkerhet och infrastruktur, vilket ofta är delar som försenar projekt om de är dåligt planerade.

Från idé till verklighet

Ibland, om inte väldigt ofta, finns det en idé eller en tanke om att göra någon större förändring och då kan det vara bra att ta in någon i ett tidigt skede som inte nödvändigtvis är ute efter att sälja på er så mycket som möjligt. Vi är väldigt måna om våra kunder och vet att upplevelsen av vår verksamhet bygger på att alla våra tjänster håller samma höga standard. Vi tar ett första möte kostnadsfritt, i värsta fall ger det er mer kött på benen i form av feedback eller rätt ställda frågor från en projektledare. Hittar vi en bra lösning som ni tycker passar er bra så sätter vi igång, i annat fall så har ni förmodligen kommit lite längre fram i processen att gå från idé till verklighet!

Anpassning av arbetsplatsen

Vi har länge trott att arbetsplatsen och betydelsen av arbetsplatsens utformning för olika verksamheters framtid skulle bli mer aktuell, men kanske inte att det skulle ske mer eller mindre över en natt och påverka i stort sett alla arbetsplatser. Det här har inneburit att många insett att viss anpassning av arbetsplatsen kommer att behöva göras, till exempel att man söker sig till en ny lokal med flexibla avtal för möjligheten att skala upp såväl som ned, där all arbetsplatsservice ingår enligt samma flexibilitet (något som vi idag erbjuder).

Samtidigt är det många som har varit tidiga och testat olika typer av lösningar som man insett fungerar mer eller mindre bra, vilket nu kräver nya anpassningar baserat på den erfarenhet och feedback som samlats in från medarbetare.

Läs våra senaste artiklar för mer information

NRSE i siffror 2020-2021

Träffa kontoret - Toufiq Saifi

Åtgärder för minskad smittspridning på arbetsplatsen (del 3 - Hygienprodukter för medarbetarna)

Åtgärder för minskad smittspridning på arbetsplatsen (del 4 - Storstädning)

Digital Workplace

Med tjänsten Digital Workplace får du alla digitala lösningar som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi skräddarsyr en helhetslösning för dig med allt från mötesteknik och extern IT-avdelning till nätverk, licenshantering, installation m.m.

Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och en medarbetarupplevelse av världsklass, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet och service.

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats. Allt från arbetsplatsstrategi till extern Workplace organisation, det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.