Professionell projekthjälp från början

Vi hjälper er från början, erfarenhetsmässigt gör det att projektet blir mycket mer tids- och kostnadseffektivt med en erfaren projektledare. Vi tar ett första kostnadsfritt möte där en erfaren projektledare går igenom scoopet och ställer frågor för att kunna hjälpa er med att ta fram rätt kravställning. Våra erfarna projektledare hjälper sedan er genom hela projektet och finns vid er sida från början till slut.

Från idé till verklighet

Inom Workspace Solutions finns det rätt expertis som arbetar tillsammans för att ert projekt ska bli så bra som möjligt. Då en projektledare är ansvarig för att driva hela projektetet tillsammans med andra experter som har en gemensam agenda; att ert projekt ska bli så lyckat som möjligt kan vi även hålla ned kostnaderna då det inte är någon som plockar russinen ur kakan. Våra projektledare har gedigen erfarenhet av flyttprojekt och representerar er i byggmöten, ser till att ta fram rätt dokumentation och koordinerar alla inblandade så att budget och tidsplaner följs. Då vi har etablerade samarbeten för i stort sett varje del är det lättare för våra projektledare att hålla ihop alla inblandade och då vi även tillhandahåller i stort sett alla servicetjänster som behövs på en arbetsplats kan vi även anpassa hela arbetsplatsen för de servicetjänster ni behöver och ge er ett förmånligt pris för en totallösning.

Anpassning av arbetsplatsen

Kontorsanpassningar eller lokalanpassningar blir allt vanligare på grund av förändrade arbetssätt, för att det ska bli bra och särskilt om ni har ambitioner om att genomföra det på ett hållbart sätt rekommenderar vi att ni tar hjälp av någon av våra experter, vi har etablerade samarbeten med arkitekter som arbetar hållbart med återbruk och hållbara materialval. Anpassning av arbetsplatsen kanske ska göras för att det inte finns samma behov av den yta som tidigare var nödvändig då alla arbetade från kontoret 5 dagar i veckan. Då kan det vara en bra idé ur ett ekonomiskt perspektiv att anpassa lokalen på ett sådant sätt att ni kan ta in en ny hyresgäst samtidigt som ni kanske vill se till att den egn verksamheten inte störs, vi uppmanar alltid att ta hjälp av någon av våra experter redan från början för att slutresultatet ska bli lyckat.

Läs mer specifikt om tjänsterna

Vi tar varmt emot frågor

Vad har ni för expertis?

inom flyttprojektledning har vi konsulter som arbetat med flyttar av hela verksamheter med IT-infrastruktur m.m. till stora offentliga myndigheter.Inom inredning har vi inredningsarkitekter med stor erfarenhet av hållbar arkitektur och inredningsdesign.

Kan vi ta in enstaka tjänster?

Ja, det går alldeles utmärkt. När det kommer till större flyttprojekt är det en stark rekommendation från våra projektledare att det är en som är ytterst ansvarig om budget och tidsplaner ska hållas.

Kan vi få ett fast pris?

Ja, förutsatt att vi har tagit ett möte och fått en förståelse för scoopet och kravställningen kan vi ge er ett fast pris, vilket förutsätter att ingenting ändras i efterhand.

Digital Workplace

Inom Digital Workplace får du alla digitala och tekniska lösningar och tjänster som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi tillhandahåller allt från enstaka tjänster till helhetslösningar inom IT, mötesteknink, nätverk, licenshantering, support, installation m.m

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats som vi sedan ser till att implementera. Allt från extern Workplace-avdelning till arbetsplats som tjänst. Det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.

Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och goda medarbetarupplevelser. Från enstaka tjänster till helhetslösningar, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet & service.

Vi ser framemot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något, förmodligen har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se