Anpassa kontor

Kontorsanpassning eller lokalanpassning är något som blivit allt vanligare i och med att många verksamheter börjat anpassa sig efter nya sätt att arbeta, arbetsplatsen skall vara anpassad efter verksamheten och inte tvärtom vilket lett till en ökning av behovet att anpassa verksamhetens lokaler till nya arbetssätt och förutsättningar.
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi hjälper er att anpassa kontoret för verksamhetens behov för att ni skall kunna arbeta optimalt, för större projekt där det behövs flyttprojektledning kan vi erbjuda det, vid mindre uppdrag eller där ni behöver hjälp med delmoment för att anpassa er lokal är detta rätt tjänst.
Kontorsanpassning och Lokalanpassning
Det har skett stora förändringar för hur arbetsplatsen används, nu har majoriteten av oss provat på att arbeta hemifrån, något som många verkar ha funnit många positiva effekter med, såväl individen som verksamheten. När verksamhetens behov förändras kan det vara dags att se över de befintliga lokalerna för att de skall vara anpassade till verksamhetens förändring och nya behov, då brukar lokalanpassning (kontorsanpassning) vara ett bra alternativ om man inte vill flytta.

Vanliga Frågor.

Varför utförs anpassning av kontor?
Hur ska jag börja?
Vad händer när planförslaget blivit godkänt?
Går det att göra kontors- eller lokalanpassning utan att stänga ned verksamheten?
Var börjar ni?
Vad är ett byggnadsprogram?