Handyman

Handyman, vaktmästare eller allt-i-allo, vem kan hjälpa till med det som behöver fixas på kontoret just nu? En Handyman från NRSE hjälper er med allt från montering, lättare snickeri, målning, flytt m.m. 420 kr/h
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En handyman från NRSE kan hjälpa er med det mesta och fixar allt ni behöver hjälp med på kontoret, ordinarie timpris är 420 kr, handymantjänster utförs av egen, anställd personal i Stockholm med bred och relevant arbetslivserfarenhet.
Handyman/Vaktmästeri/Allt-i-allo
Vi har egna vaktmästeritjänster eller handymantjänster som vi kallar dem. Det är en väldigt uppskattad tjänst som gör att ni inte behöver vänta länge med att få något åtgärdat på arbetsplatsen, vare sig det gäller montering, målning, hjälp med event, flytt m.m.

Vanliga Frågor.

Vad är en Handyman?
Vad för arbeten utför en Handyman inte?
Kan jag få Handyman till fast pris?
Vad gör en Handyman?
Vad kostar det att anlita en Handyman?
Varför ska jag använda en Handyman från NRSE?

När du behöver hjälp

Handyman är en väldigt uppskattad tjänst och service som vi erbjuder våra kunder i Stockholm, tjänsten är väldigt uppskattad då inte bara för att den är väldigt prisvärd den är självklart hållbar med hög kvalitet och service. Våra Handymans har ofta möjlighet att rycka ut med kort varsel och bara lösa det behov som dykt upp.

Vad du än behöver hjälp med (nästan)

I och med att vår egen anställda personal arbetar som Handymans på NRSE har vi kunnat vara väldigt selektiva och välja människor med bred arbetslivserfarenhet som passar för att kunna göra det mesta, som exempelvis renoveringar, leveranser, posthantering, kabelsanering, internflytt, montering, snickeri, vaktmästeri m.m. Våra Handyman's har erfarenhet av det mesta, så kontakta oss när ni behöver hjälp, oavsett om det gäller att montera upp ett partytält eller flytta på kontorets sköldpadda.

Vad är en Handyman?

En Handyman är en händig person som fixar det mesta, ibland kallas det för en allt-i-allo, eller vaktmästare. En Handyman från NRSE kan rycka in när det behövs hjälp med det mesta där det behövs en eller flera händiga personer för att montera möbler, hjälpa till med en flytt, leveranser eller andra saker som behövs fixas på kontoret.


Är en Handyman en hantverkare?

Ja, en hantverkare är en person som arbetar med händerna, som utövar ett hantverk. På en arbetsplats dyker det ofta upp behov av en Handyman, våra vanligaste tjänster är av det slaget där det inte krävs specifik behörighet som elektriker eller VVS-montörer, det är däremot tjänster som vi erbjuder, men det är inte vad vi kallar Handyman-tjänster. Kontakta oss för arbeten där det krävs specifik behörighet för kostandsfri offert.


Vad gör en Handyman på NRSE?

En handyman rycker ut när våra kunder behöver fixa något på kontoret, det kan vara engångsjobb som att sätta upp och montera en hylla till rondering av kontoret för tillsyn och skötsel av enklare felavhjälpande underhåll.


Ofta behövs det en eller flera händiga personer för att löpande se till att behov på kontoret blir lösta med kort varsel, men det kan även handla om att det behövs hjälp för att hämta leveranser, åka och köpa saker och montera tält för event. En handyman på NRSE är en tjänst som ska göra våra kunders vardag enklare och kunna rycka ut med kort varsel, så det är (nästan) vadsomhelst.


Varför ska jag välja en Handyman i Stockholm från NRSE?

När du väljer en handyman-tjänst är det viktigt att anlita ett seriöst företag, vi är ett auktoriserat serviceföretag med ansvarsförsäkring, kollektivavtal och är ISO-certifierade för kvalitet och miljö.


Vi har egen anställd personal och vår Handyman-tjänst är mycket uppskattad och används av många av våra kunder löpande för att kunna hålla en hög servicenivå för de anställda på kontoret. 


Vad kostar en Handyman, kan vi få fast pris?

Ja, vi har ett fast timpris på 420 kr och vi erbjuder ett uppskattat pris för alla uppdrag. Vi kan erbjuda ett fast pris förutsatt att det är ett mindre jobb med en väldigt tydlig beskrivning av vad som ska göras, utöver det tillkommer det 420 kr per timme för extra arbete.


Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss