Handyman

Handyman, vaktmästare eller hantverkare, vem kan hjälpa till med det som behöver fixas på arbetsplatsen just nu? Svaret är ofta en Handyman från NRSE.
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En handyman från NRSE kan hjälpa er med det mesta, vårt ordinarie timpris är 420 kr, handymantjänster utförs av egen, anställd personal med bred och relevant arbetslivserfarenhet.
Handyman/Vaktmästeritjänster
Vi har egna vaktmästeritjänster eller handymantjänster som vi kallar dem. Det är en väldigt uppskattad tjänst som gör att ni inte behöver vänta länge med att få något åtgärdat på arbetsplatsen, vare sig det gäller beställning av dryck till ett event som att sätta upp en vägg.

Vanliga Frågor.

Vad är en Handyman?
Vad för arbeten utför en Handyman inte?
Erbjuds Handyman som bemanning?
Vad gör en Handyman?
Vad kostar det att anlita en Handyman?
Varför ska jag använda en Handyman från NRSE?

När du behöver hjälp

Handyman är en väldigt uppskattad tjänst och service som vi erbjuder våra kunder, tjänsten är väldigt uppskattad då den ligger bra till prismässigt utan att behöva tumma på kärnan i vårt erbjudande; hållbarhet, hög kvalitet och service. Våra Handymans har ofta möjlighet att rycka ut med kort varsel och bara lösa det behov som dykt upp.

Vad du än behöver hjälp med (nästan)

I och med att vår egen anställda personal arbetar som Handyman's på NRSE har vi kunnat vara väldigt selektiva och välja människor med bred arbetslivserfarenhet som passar för att kunna göra det mesta, som exempelvis renoveringar, leveranser, posthantering, kabelsanering, internflytt, montering, snickeri, vaktmästeri m.m. Våra Handyman's har erfarenhet av det mesta, så kontakta oss när ni behöver hjälp, oavsett om det gäller att montera upp ett partytält eller flytta på kontorets sköldpadda.

Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss