Kaffe & dryck

Vi erbjuder kaffe- och dryckeslösningar för kontor och arbetsplatser, rikstäckande. Hållbara alternativ med hög kvalitet och service, lyxiga kaffemaskiner till kostnadseffektiva återbrukslösningar, noggrant utvalda samarbetspartners gör att vi kan erbjuda er det ni vill ha och givetvis kan vi även erbjuda er en Svanenmärkt kaffetjänst.
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kaffe & dryck, rikstäckande lösning, stort utbud och även en av de första Svanenmärkta kaffetjänsterna!
Kaffe som får er att längta till jobbet!
Val av rätt lösning för dryck till er arbetsplats är något som är värt lite eftertanke, att längta efter att få komma till jobbet för att få dricka det goda kaffet är väldigt underskattat och att kunna ta en välbehövlig paus, sträcka lite på benen för att fylla på med lite energi. Kaffe som inte är gott och som inte är kul att bjuda sina kunder på är inte något som vi uppmanar, därför erbjuder vi smakutbildade tekniker som hjälper er med val av bönor och ställer in era maskiner tills ni uppnår perfektion.

Vanliga Frågor.

Vad innebär en Svanenmärkt kaffetjänst?
Har ni utbildad personal?
Vad är viktigt att tänka på vid val av kaffeleverantör?
Vilka hållbarhetscertifieringar arbetar ni med?
Har ni underhållsfria tjänster?
Kan ni leverera era tjänster rikstäckande?

Certifierat kaffe?

Vi vet att det inte bara är våra kunder, utan även våra kunders medarbetare som bryr sig om hållbara lösningar, med NRSE har våra kunder gjort ett medvetet hållbart val och något som vi vet att våra kunders medarbetare frågar om är om det kaffe de dricker är certifierat.

Vi har sedan lång tillbaka sett till att våra kunder minst får dubbelcertifierat kaffe, dvs. kaffe som är märkt med två hållbara certifieringar, KRAV och Fairtrade så att ni kan dricka gott kaffe med gott samvete.

Svanenmärkt kaffetjänst

I och med att Svanen nyligen lanserade en Svanenmärkt kaffetjänst kontaktade vi dem för att höra mer, precis som med alla andra tjänster vi erbjuder försöker vi alltid se till att det ska finnas ett bra hållbart alternativ för våra kunder.

Hållbarhet är viktigt för oss och våra kunder och vi var väldigt glada över att tjänsten lanserades eftersom det ställer krav på hela verksamheten och vi är stolta över att våra samarbetspartners tycker likadant.

Återbruk

Vi försöker alltid att kunna erbjuda en så hållbar lösning som möjligt och våra samarbetspartners har också anammat tanken om att försöka se till att så mycket som möjligt kommer till återbruk, beroende på vad som finns på lager går det ibland att hitta maskiner som nästan är som nya, men som kommer från återbruk vilket gör dem till ett ännu mer hållbart alternativ samtidigt som det innebär en lägre kostnad.

Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss