Kontorsmaterial

Ta del av förmånliga ramavtal samtidigt som ni får hjälp av vår inköpsavdelning att sänka kostnader och hitta likvärdiga produkter som även är hållbara.
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Spara pengar och miljön genom hållbara inköp med NRSE.
Förenkla era inköp, spara pengar och bli mer hållbara
Ta del av förmånliga ramavtalspriser, samtidigt som ni får personlig hjälp av vår inköpsavdelning att hitta rätt produkt, idag finns det nästan alltid en likvärdig produkt som dessutom är miljömärkt.

Vanliga Frågor.

Varför ska jag beställa kontorsmaterial från NRSE?
Hur kan jag sänka mina kostnader för kontorsmaterial?
Vad är det för betalningsvillkor i webbshopen?
Vad innebär hållbart kontorsmaterial?
När får jag min beställning?
Hur får jag tillgång till webbshopen?

Länk till webbshop

Hållbara inköp

Hållbara inköp är en viktig del av vår verksamhet, det gäller vår egen verksamhet såväl som våra kunders. En väldigt uppskattad tjänst för våra kunder är att vår erfarna inköpsavdelning hjälper till att hitta rätt produkt till rätt pris genom förmånliga ramavtal med flera samarbetspartners där vi alltid tipsar om likvärdiga produkter som även är hållbara. Hållbara inköp är även en del av Hållbara Kontoret och underlättar för de företag som har en striktare inköpspolicy med mål för hållbara inköp t.ex. 75% gröna inköp till kontoret.

Sänk kostnaderna

Det enklaste sättet att hjälpa er att sänka era kostnader är att vi gör en genomsyn av de mest frekvent beställda produkterna, då ser vi till att dubbelkolla de artiklarna mot alla våra ramavtalspartners och skapar en inloggning till er egen kundportal med bättre priser.

Personlig service

Inköp av kontorsmaterial kan handla om väldigt mycket och vår inköpsavdelning är mycket erfaren, exempelvis har vi hjälpt våra kunder att skicka syrgasmaskiner till kontor i Indien vilket inte hör till det vanliga, men det är inte heller helt ovanligt att våra kunder har specialförfrågningar om nya artiklar eller behöver någon att bolla med, vi tror på att personlig service där vi lär känna er och ert behov gör vår gemensamma uppgift enklare att välja rätt.

Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss