November 4, 2022
readtime
No items found.

Tillsammans med ny samarbetspartner skapar XLNT Workplace framtidens arbetsplatser

Vi på XLNT Workplace är stolta över att kunna presentera vår senaste samarbetspartner, Ebie. Ebie är ett nytt InsurTech-bolag som just nu håller på att revolutionera hyresmarknaden för företag genom att byta ut den traditionella hyresdepositionen och bankgarantin mot en försäkring.

Ebie logo

Med Ebies lösning kan företag jobba betydligt mer effektivt med sitt kapital, då de slipper binda upp stora summor i hyresdepositioner. Samtidigt ger försäkringen hyresvärden precis samma skydd som en vanlig deposition eller bankgaranti. Med andra ord har Ebie lyckats skapa en sån där klassisk win-win-situation, som vi alla gillar så mycket. Hyresvärden får lättare sin lokal uthyrd utan att för den sakens skull kompromissa med sin säkerhet. Hyresgästen får behålla sina pengar i utbyte mot att betala en försäkringspremie, vilket frigör kapital som kan investeras i det egna företaget.

“Vi tycker att en flytt ska innebära en nystart, ett nytt kapitel. Inte en massa onödigt krångel. Och just krångel är vad en hyresdeposition symboliserar för många flyttare idag. Det kan manifesteras av allt ifrån ett frustrerande moment till ett stort finansiellt hinder. Vi insåg snabbt att depositionen skulle bli svår att förbättra, så vi valde att ersätta den helt och hållet. Lösningen ligger i att ta det bästa försäkringar har att komma med och ta det till fastighetsbranschen. Resultatet är en smidig och pålitlig försäkringslösning som gör livet lättare för alla parter i hyresprocessen”, säger Edvin Lindhout, CEO på Ebie. 

För oss är Ebies lösning en välkommen förändring på hyresmarknaden. För precis som att Ebie vill förändra hyresmarknaden till det bättre vill vi på XLNT Workplace förändra marknaden för arbetsplatsservice till det bättre. Inte minst med vår nya tjänst Workplace as a Service, där vi erbjuder hyresgäster en Plug & Play-lösning för kontoret genom att erbjuda en fullservad arbetsplats med korta avtalstider på 6 månader. 

Tillsammans tar vi ett nytt, modernt och förbättrat, grepp på hela arbetsplatsen, från start till mål. Och vi är säkra på att våra lösningar kan skapa goda synergieffekter som leder till ett förhöjt mervärde för våra kunder, och som i slutändan mynnar ut i en bättre och billigare arbetsplats.

Ebies lösning är smart, värdefull och innovativ, precis sånt som vi på XLNT Workplace gillar. Vi lyfter på hatten för Ebie, och ser förväntansfullt på framtiden.

Vill ni veta mer om Ebie och hur de kan hjälpa er?

Läs mer om Ebie och deras lösning här.

Nyfiken på hur vi kan förbättra er arbetsplats?

Vill ni veta mer om vår tjänst Workplace as a Service och hur den kan förenkla er arbetsplats med bättre service och kortare avtalstider, och samtidigt hjälpa er att bli mer hållbara? Eller är ni nyfikna på några av våra andra arbetsplatstjänster- och lösningar? Eller vill ni bara snacka arbetsplatser?

Hör av er, så tar vi det därifrån.

Dela denna artikel på Linkedin

Läs fler artiklar

om

Just nu finns det inte fler artiklar kring detta område.

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!