April 27, 2023
readtime
No items found.

Vad kostar mattservice?

Det är många saker som påverkar priset på mattservice, vad det är för matta är kanske den viktigaste faktorn. Här tar vi upp dörrmattsservice eller entrémattsservice som det också kallas och går igenom prisfaktorer och ger er några konkreta tips att tänka på innan ni bokar mattservice.

Ljusbrun entrématta med texten “welcome” på ett kontorsgolv

Vad är det för matta?

Är det en dörrmatta eller entrématta brukar det vanligaste vara (för kontor) att ha ett abonnemang. Anledningen till att många väljer ett abonnemang är för att man alltid har en ren matta samtidigt som lösningen kan vara hållbar.

Om den är hållbar tvättas mattorna på ett Svanenmärkt tvätteri, så att mattan inte slängs då den blivit för smutsig för att återställa, med ett abonnemang så kommer vi ut och lämnar en likadan nytvättad matta när vi hämtar den smutsiga, så ni alltid har en fräsch entrématta.

“Uthyrning av textilier är ett miljövänligt alternativ till att äga textilier eller använda engångsartiklar och passar utmärkt i de cirkulära affärsmodeller som vi måste återerövra.” - Svanen

Vad kostar dörrmattservice med XLNT Workplace?

Kostnaden för dörrmattsservice beror på mattan, storlek/mått, materialval, om det ska vara med logotyp och med vilken frekvens ni vill att vi ska byta ut mattan. Vi kan erbjuda denna tjänst Svanenmärkt från 178 kr/mån.

{{kontakt}}

5 tips att tänka på när ni bokar mattservice

  • När ni väljer frekvens, välj tätare frekvens under vinterhalvåret!
  • Materialval - välj en matta som är anpassad för er lokal, både visuellt och för hur mycket rörelse det är i lokalen.
  • Mått och storlek. Det är inte alltid lätt att veta vad som kommer att vara det bästa alternativet för en ovan beställare. Ni kanske har känsliga golv, då kanske det behövs en till matta för att eliminera så mycket som möjligt av damm och grus vilket bra mattor kan och ska göra. Ni kanske även har väldigt speciella lokaler som kräver måttbeställda mattor? Vi kan alltid skicka ut en expert (kostnadsfritt) som hjälper er att ta fram ett förslag som passar för ändamålet.
  • Välj någon som har förhandlat fram förmånliga ramavtal som ni får ta del av, som oss till exempel.
  • Vill ni ha en extra kontaktperson för entrémattan? Om inte, välj det som ett tillägg så sköter vi det, någon extra kostnad tillkommer inte.

Bonustips

  • Välj Svanenmärkt - det är inte dyrare, men vi vill i alla fall hävda att det är bättre och ger mervärde till arbetsplatsen genom att ni gör medvetna och hållbara val.

{{läsmer-huvudtjänst}}

I behov av nya fräscha entrémattor? Läs mer om vår mattservice.
Läs mer
Boka mattservice redan idag. Från 178 kr/månaden
Kontakta oss
Dela denna artikel på Linkedin

Läs fler artiklar

om

Entrématta

Just nu finns det inte fler artiklar kring detta område.

Kontakta oss

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

NRSE logo
Tack för att du kontaktar oss.
Vi ser fram emot att hitta den perfekta lösningen åt er.
NRSE logo
Något gick fel med din ansökan,
vänligen försök igen vid ett senare tillfälle!