Hållbar Workplace Management

Vi hjälper våra kunder skapa Sveriges bästa och hållbara arbetsplatser, vår affärsidé är att förenkla våra kunders vardag genom att erbjuda hållbara servicetjänster med hög kvalitet och service som är anpassade för arbetsplatsens behov.
Hållbarhet.
Ladda ner miljöpolicy
Ladda ner kvalitetspolicy

Vad kan du förvänta dig av oss?

Hållbarhet - NRSE bild på ett löv
Hållbarhet
Vi är ett hållbart företag, det betyder att vi tänker på våra medarbetare, våra kunder och vår omvärld. Vi tar långsiktiga beslut och hjälper er att bli mer hållbara utan att behöva göra kompromisser.
Kvalitet - Stjärnikon 132 px
Hög Kvalitet
Vi står för hög kvalitet, vi vill kunna känna oss stolta över det vi gör och har ett genomgående kvalitetstänk där vi ständigt arbetar med utveckling och förbättring. Vi har tydliga processer och struktur för att arbeta målinriktat med tydliga KPI:er.
Service- NRSE handslag
Service
Vi står för hög service, en stor del av det innebär att kunna få saker lösta snabbt och att arbetet utförs med engagemang och god kommunikation. Vi är tillgängliga och samarbetar som ett team för att vårda våra kundrelationer.
Hållbar arbetsplats - bild på hjärta 132 px
En trivsam och hållbar arbetsplats
Vi behåller mer än 95% av våra kunder vilket är ett på tecken på att vi lyckas med vårt uppdrag om att förenkla våra kunders vardag och mål med att skapa Sveriges bästa hållbara arbetsplatser!

Hållbarhet.
Hög Kvalitet.
Service.

Vi är ett modernt Workplace Management företag som arbetar med lösningar för bättre arbetsplatser tillsammans med våra kunder, därför är det extra viktigt för oss att det är tydligt att vi också är en attraktiv arbetsgivare med engagerade medarbetare och nöjda kunder.

Kontakta oss idag.

En första kontakt handlar egentligen främst om att vi ska få en chans att få lära känna varandra lite bättre, förhoppningsvis är vi tillräckligt intressanta och kanske till och med en bra matchning för vad ni söker.
KLicka på pilen för att kontakta oss
5%
Personalomsättning

Kontakt.

Top Dog
Mattis
Arbetsledare
Katarina Czarnecki
Arbetsledare
Lee Bonilla
Leveransansvarig
Darek Lubowski
Gruppledare
Milena Zareba
Marknadskommunikatör
Evelina Berglund
Handyman
Samuel Thunborg
Toufiq Saifi
Account Manager
Samuel Jonsson
Aria Zargarian
Björn Lundgren
David Rydell
Telefonnummer
E-postadress
Adress till kontoret
Ort

Vår historia.

NRSE grundades 2014 som ett renodlat lokalvårdsföretag under de två grundarnas studietid (Aria och Björn) med hållbarhet som grund för verksamheten och det som skulle särskilja NRSE från andra aktörer på marknaden.

Som i många ägarledda företag där grundarna av bolaget varit verksamma från början och genomfört allt själva en gång i tiden har NRSE lyckats bygga upp ett starkt och sammansvetsat team där vi alla drar åt samma håll och mål.

2015 fick NRSE sin första anställd och man blev även det yngsta företaget att Svanenmärkas, 6 år senare är det fortfarande mindre än 1% inom branschen som innehar märkningen och NRSE har ca 70 anställda.

NRSEs tjänsteutbud började breddas naturligt på efterfrågan av våra kunder, mycket utför vi fortfarande helt i egen regi, men där vi funnit det bättre för våra kunder har vi skapat goda relationer med samarbetspartners som står för samma värdeerbjudande som oss; hållbarhet, hög kvalitet och service och som är bäst på det de gör, det är viktigt att våra kunder upplever att det finns en röd tråd i vårt erbjudande och att tanken bakom att ha en helhetsleverantör och en kontaktperson faktiskt fungerar som det är tänkt.

Var vi är idag.

NRSE fortsätter att växa organiskt samtidigt som vi i stort sett behåller alla våra kunder, matchningen mellan vad vi står för som företag och våra kunder har lett till nära samarbeten med god dialog om hur våra kunder behöver stöttning för att skapa attraktiva och hållbara arbetsplatser vilket lett till utveckling av nya tjänster för att kunna möta nya utmaningar och behov i och med arbetsplatsens förändring.

Vi kommer att fortsätta att cementera vår positionering som ett modernt och hållbart Workplace Management företag - det ska vara tydligt och självklart varför NRSE är ett medvetet val och att vi förmodligen har branschens högsta kundlojalitet.

Vi kommer att fortsätta vår organiska tillväxt med geografisk expansion till Norrköping redan inledd under 2021.

Vår mission.

Vi ska bidra till en mer hållbar framtid genom att göra det enkelt och självklart för företag att välja hållbara tjänster för att skapa Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi ska vara en samarbetspartner som förenklar vår uppdragsgivares uppdrag och vardag, med full koll på det operativa såväl som det strategiska.

Vår vision.

NRSE ska bli det självklara och branschledande valet på marknaden för de företag som vill ha hållbara arbetsplatser med hög kvalitet och service.