Vill du också ha en hållbar arbetsplats där allt fungerar som det ska?

Vi är det hållbara företaget för tjänster till arbetsplatsen som ser till att allt fungerar. För oss är det viktigt att er arbetsplats blir ännu bättre när ni valt oss. Oavsett om ni beställer enstaka tjänster eller använder oss som er externa workplace-partner levererar vi alltid hållbara lösningar utifrån era behov och önskemål.

Vi är ett av Europas snabbast växande företag (FT 1000) och blev utnämnda till Gasellföretag för tredje året i rad samtidigt som vi hade en retention rate på 99,39%. Om ni har letat efter ett modernt och hållbart företag som lever upp till sitt kundlöfte och kan hjälpa er att få er arbetsplats att nå sin fulla potential så har ni hittat rätt.

Hållbarhet i allt vi gör

Vi är det hållbara valet för en bättre arbetsplats. NRSE grundades 2014 med hållbarhet som ledord för hela verksamheten. Ett år senare var vi det yngsta företaget att Svanenmärkas. Hållbarhetstanken genomsyrar allt vi gör och tillsammans skapar vi hållbara arbetsplatser och en mer hållbar framtid.

Träffsäker service

Service för oss innebär att ni är nöjda och att vi alltid levererar det där lilla extra. Hemligheten bakom all bra service är nöjda och engagerade medarbetare som trivs. Vi jobbar därför hårt med vår egen arbetsplatsstrategi för att kunna skapa högsta möjliga servicenivå för er.

Hög kvalitet och tjänster i framkant

Vi vill kunna vara stolta över vad vi gör, vilket innebär att våra tjänster ska hålla hög kvalitet. Därför tar vi ansvar för att alltid ligga i framkant och utveckla våra tjänster så att ni får den bästa servicen för just er arbetsplats. Arbetsplatser i världsklass behöver också tjänster av världsklass för att fungera.

En trivsam och hållbar arbetsplats

Tjänsterna vi levererar bidrar till en bättre arbetsmiljö och helhetsupplevelse av arbetsplatsen för såväl medarbetare som besökare. Vi förenklar er vardag genom flexibel och modern service på dina villkor utan att för den sakens skull kompromissa på hållbarheten.

Vi är det moderna hållbara Workplace Management företaget som skapar hållbara arbetsplatser med fokus på en bra arbetsmiljö och medarbetarupplevelse.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

118 217 st

artiklar för ditt kontor.

Vår historia.

NRSE grundades 2014 av Aria Zargarian och Björn Lundgren med hållbarhet som affärsidé efter att Aria läst på om CSR-frågor på universitetet. De såg tillsammans behovet av ett hållbart alternativ inom städbranschen och bestämde sig för att starta ett städföretag som skulle kunna erbjuda såväl marknaden som människorna som arbetar i branschen ett bättre alternativ. 

Städbranschen hade på den tiden (och har nog fortfarande än idag) dåligt rykte. När NRSE grundades 2014 var städare det vanligaste yrket bland utrikesfödda, vilket gjorde att det fanns stora möjligheter att kunna göra skillnad även inom social hållbarhet genom att hjälpa till att integrera människor in i arbetslivet.

NRSE hade som målsättning att bli certifierade av Svanen eftersom det är en strikt certifiering, som inte bara ställer krav på miljömässig hållbarhet utan även social- och affärsmässig hållbarhet, kollektivavtal m.m. 2015 lyckades NRSE bli det yngsta företaget i världen att certifieras av Svanen och än idag är det mindre än 1% av städföretagen i Sverige som är Svanenmärkta.

Som i många ägarledda företag där grundarna av bolaget varit verksamma från början och genomfört allt själva en gång i tiden har NRSE lyckats bygga upp ett starkt och sammansvetsat team där vi alla drar åt samma håll och mål.

Tack vare vår hållbara inriktning har NRSE:s värdeerbjudande matchats väl med andra företag som väljer hållbart och allt eftersom började NRSE:s kunder efterfråga fler tjänster till arbetsplatsen, vilket har lett till en naturlig utveckling av NRSE:s tjänsteerbjudande. 

Det mesta utför vi fortfarande helt i egen regi, men där vi funnit det bättre för våra kunder har vi skapat goda relationer med samarbetspartners som står för samma värdeerbjudande som oss; hållbarhet, hög kvalitet och service och som är bäst på det de gör. Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever att det finns en röd tråd i vårt erbjudande och att tanken bakom att ha en helhetsleverantör och en kontaktperson faktiskt fungerar som det är tänkt.

Var vi är idag.

NRSE fortsätter att växa samtidigt som vi i stort sett behåller alla våra kunder. 2021 var kundretentionen 99,39 %. Matchningen mellan vad vi står för som företag och vad våra kunder efterfrågar har lett till nära samarbeten med goda dialoger om hur vi skapar attraktiva och hållbara arbetsplatser tillsammans. Vi fortsätter att cementera vår position som ett modernt och hållbart Workplace Management företag - det ska vara tydligt och självklart varför NRSE är ett medvetet val. Lika tydligt som att vi förmodligen har branschens högsta kundlojalitet.

Vår mission.

Vi ska bidra till en mer hållbar framtid genom att göra det enkelt och självklart för företag att välja hållbara tjänster för att skapa Sveriges bästa arbetsplatser.

Vi ska vara en samarbetspartner som förenklar vår uppdragsgivares uppdrag och vardag, med full koll på det operativa såväl som det strategiska.

Vår vision.

NRSE ska vara det självklara valet för alla som vill ha det moderna och hållbara alternativet för sin arbetsplats.

Vi vill lyfta hållbara val till arbetsplatsen och de som väljer NRSE ska vara stolta över att de gör medvetet hållbara val till arbetsplatsen som leder till en mer hållbar framtid. 

NRSE anställd
Björn Lundgren
COO
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Toufiq Saifi
HR-Chef/Ekonomi
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Sara Bouzaiane
Workplace Success
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Aria Zargarian
CEO
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Katarina Czarnecki
Chef arbetsledning
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
David Rydell
CSO
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Milena Zareba
Gruppledare
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Darek Lubowicki
Leveransansvarig
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Dorota Myc
Gruppledare
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Agnes Krzywkowska
Arbetsledare
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Lee Bonilla
Arbetsledare
Länk till emailLänk till linkedin
NRSE anställd
Mattis
Top Dog
Länk till emailLänk till linkedin