Hållbarhet

Vi är det hållbara valet för en bättre arbetsplats. NRSE grundades 2014 med hållbarhet som grund för hela verksamheten. Ett år senare var vi det yngsta företaget att Svanenmärkas. Hållbarhet genomsyrar allt vi allt vi gör och tillsammans skapar vi hållbara arbetsplatser och miljöer som bidrar till en mer hållbar framtid.

Engagemang

Service för oss innebär att ni är nöjda och att vi levererar det där lilla extra. För det krävs det engagemang. Hemligheten bakom all bra service är nöjda och engagerade medarbetare som trivs. Därför är vår egen arbetsplatsstrategi kritisk så att våra medarbetare ger er högsta möjliga servicenivå.

Hög kvalitet och tjänster i framkant

Vi vill kunna vara stolta över vad vi gör vilket innebär att våra tjänster ska hålla hög kvalitet. Därför tar vi ansvar för att alltid ligga i framkant och utveckla våra tjänster så att ni får den bästa servicen för just er arbetsplats. Arbetsplatser i världsklass behöver också tjänster i världsklass för att fungera.

En trivsam och hållbar arbetsplats

Tjänsterna vi levererar ska bidra till en bättre arbetsmiljö och helhetsupplevelse av arbetsplatsen för såväl medarbetare som besökare. Vi förenklar er vardag genom flexibel och modern service utan att kompromissa med hållbarheten.

Hållbarhet
KValitet
Hållbarhet
KValitet
Service
Hållbarhet
KValitet
Service
Hållbarhet
KValitet
Service

NRSE Workplace

Det hållbara valet

Vi är det moderna och hållbara valet för arbetsplatser med fokus på en bra arbetsmiljö och hög medarbetarupplevelse. 

5%
Personalomsättning
0 st
Allvarliga incidenter
40M
Total omsättning
25%
Tillväxt för perioden
95+
Unika medarbetare
99,39%
Total kundretention
80
NKI
89
NMI

Vår historia

NRSE grundas

NRSE grundades av Aria Zargarian och Björn Lundgren med hållbarhet som affärsidé efter att Aria läst om CSR på universitetet. De såg tillsammans behovet av ett hållbart alternativ inom städbranschen och bestämde sig för att starta ett städföretag som skulle erbjuda såväl marknaden som människorna som arbetar i branschen ett bättre alternativ.

Börjar göra skillnad

Städbranschen hade på den tiden (och har nog än idag) dåligt rykte. När NRSE grundades 2014 var städare det vanligaste yrket bland utrikesfödda, vilket gjorde att det fanns stora möjligheter att kunna göra skillnad inom social hållbarhet genom att hjälpa till att integrera människor in i arbetslivet.

En hållbar milstolpe

NRSE hade som målsättning att bli certifierade av Svanen eftersom det är branschens striktaste hållbarhetscertifiering. Svanen ställer höga krav på hela verksamheten inom alla tre delar av hållbarhet; miljö, social och affärsmässig hållbarhet.

Svanen innebär att man arbetar systematiskt enligt fastställda kriterier samtidigt som man rapporterar till och kontrolleras av en tredje part så att det finns kollektivavtal t.ex. och att kriterierna följs i och med att de hela tiden uppdateras.

2015 blev NRSE det yngsta företaget i världen att Svanenmärkas och än idag är det mindre än 1% av städföretagen som är Svanenmärkta.

En bra matchning

Tack vare den hållbara inriktningen har NRSEs värdeerbjudande matchats väl med andra företag som tänker och väljer hållbart. Med tiden började kunderna efterfråga fler tjänster till arbetsplatsen vilket ledde till en naturlig utveckling av NRSEs tjänsteerbjudande.

Hållbar framtid

Det mesta utför vi fortfarande i egen regi, men då våra kunder börjat efterfråga mer helhetslösningar har vi skapat goda relationer med samarbetspartners som står för samma värdeerbjudande som oss; hållbarhet, hög kvalitet och service och som är bäst på det de gör.

Det är väldigt viktigt för oss att våra kunder upplever att det finns en röd tråd i vårt erbjudande och att tanken bakom att ha en helhetsleverantör och en primär kontaktperson faktiskt fungerar så som det är tänkt.

Var vi är idag

NRSE fortsätter att växa samtidigt som vi stort sett behåller alla våra kunder 2021 var vi ett av Europas snabbast växande företag enligt Financial Times (FT 1000) med en retention rate på 99,39%.

Matchningen mellan vad vi står för som företag och vad våra kunder efterfrågar har lett till nära samarbeten med goda dialoger om hur vi skapar attraktiva och hållbara arbetsplatser tillsammans.

Vår mission

Genom att göra det enkelt och självklart för företag att välja hållbart ska vi bidra till en mer hållbar framtid där fler människor integreras i arbetslivet och miljöpåverkan minskas så att vi kan lämna efter oss en bättre omvärld till nästa generation.

Vi ska vara en samarbetspartner som förenklar vår uppdragsgivares vardag, med full koll på det operativa såväl som det strategiska.

Vår vision

Genom att bli det självklara valet för arbetsplatser och andra miljöer där människor vistas och vill må bra kommer vi kunna vara en större bidragande del till att Sverige blir mer hållbart.

Vi vill lyfta hållbarhet och de som väljer NRSE ska vara stolta över att de gör ett medvetet hållbart val som får positiva effekter.

Vi som brinner för vad vi gör

Sara Bouzaiane
Workplace Success
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Björn Lundgren
COO
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Katarina Czarnecki
Chef arbetsledning
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Lee Bonilla
Arbetsledare
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Agnes Krzywkowska
Arbetsledare
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Milena Zareba
Arbetsledare
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Dorota Myc
Gruppledare
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Darek Lubowicki
Leveransansvarig
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Aria Zargarian
CEO
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Toufiq Saifi
HR-Chef/Ekonomi
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
David Rydell
CSO
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin
Mattis
Top Dog
Kontakta NRSE via mejlHitta NRSE på Linkedin

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Förhoppningsvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se