Byggstädning

Byggstädning, slutstädning, grovstädning, etableringsstädning
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vi har god vana av städarbeten på byggarbetsplatser vare sig det gäller etableringsstädning, byggstädning, grovstädning eller slutstädning. Vi använder inga underleverantörer och har egen arbetsledning som vet vad som krävs för att allt skall fungera på plats.
Byggstädning
Etableringsstädning, byggstädning, grovstädning och slutstädning är några av de mest frekventa arbeten vi gör på större entreprenader. Vid etableringsstädning tillhandahåller vi även förbrukningsartiklar såsom kaffe, toalettpapper, tvål m.m.

Vanliga Frågor.

Vad är byggstädning?
Vad är grovstädning?
Är ni certifierade?
Vad är slutstädning?
Vad är etableringsstädning?
Vad är viktigt att tänka på?

Svanenmärkt lokalvård.

NRSE är ett hållbart företag och de städtjänster som går att certifiera enligt Svanen är det, mindre än 1% av företagen i vår bransch är Svanenmärkta.

Certifierade.

Vår verksamhet är certifierad för kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO-9001 & ISO-14001, vi kvalitetssäkrar vårt arbete i enlighet med Nordisk branschstandard för städkvalitet INSTA-800.

Auktoriserade med kollektivavtal.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal, vår personalomsättning är ca 5% och våra medarbetare gav oss 87 i den senaste Nöjd-Medarbetar-Index mätningen.

Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss