Flytt

Dags att flytta till nya lokaler? Då är det ett bra tillfälle att ta en första kontakt med någon som arbetar med att driva flyttprojekt från början tillslut, med erfarenhet av så väl små som stora, omfattande projekt. Vi tar ett första möte för att lära känna varandra bättre och förstå ert behov av lösning och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

Vad är viktigt att tänka på vid en flytt?

Vår egen flyttprojektledare vet av erfarenhet att det är lättare om ni tar kontakt med oss i ett så pass tidigt skede som möjligt. Det är ofta tacksamt att få kontakt med någon som är expert på sitt område och kan hjälpa till att vägleda och representera er genom hela processen. Då brukar även kravbilden bli tydligare och er projektledare kommer att kunna lyckas att ro i land ert projekt enligt budget och tidsplaner.

Vi har redan påbörjat en flytt men behöver mer hjälp?

Det är inget ovanligt scenario, vi erbjuder en helhetslösning som heter Flyttprojektledning som går att läsa om för er som vill ha en lösning från början tillslut, med kompetens som ni kan bolla idéer med och som kan sköta hela processen från idé tills det att ni flyttar in i nya lokaler med upphandlade serviceavtal. Däremot är det många kunder som befinner sig i olika delar av processen och behöver hjälp med utvalda delar som t.ex. återbruk, montering, flytt, lagerhållning och leverans. Tveka inte att kontakta oss för att lösa de resterande bitarna.