Hygienkit

Hygienkit är ett väldigt enkelt sätt att se till att alla anställda har det de behöver för att kunna rengöra sin egen arbetstation och vara delaktiga i att minska risken för smittspridning på arbetsplatsen.
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hygienkit med påfyllbara flaskor för ytdesinfektion och handdesinfektion kommer i en snygg plexiglaslåda, etiketter i egen design enligt era brand-guidelines, se till att era anställda har det de behöver för att delta i arbetet med att minska risken för smittspridning.
Hygienkit - hjälp era anställda kunna hålla en hög hygienstandard
Hygienkit är en av våra mest populära produkter och har skickats över hela världen. Hygienkitten innehåller allt man behöver för att kunna göra rent på sin arbetsplats och fungerar även bra på t.ex. aktivitetsbaserade kontor. Hygienkitten kommer i en snygg måttbeställd plexiglaslåda så att marknadsavdelningen inte behöver tänka på om den ska målas enligt brand-guidelines. De innehåller två påfyllbara flaskor med etiketter i er egen design, en med pump för handdesinfektion och en med spraymunstycke för ytdesinfektion. i lådan får det precis plats rengöringsdukar så att det går att göra rent te.x. tangentbord, skrivbord och andra kontaktytor.

Vanliga Frågor.

Vad innehåller hygienkitten?
Är det här något för oss?
Vad innehåller ytdesinfektionen?
Vad kostar hygienkitten?
Varför hygienkit?
Vad innehåller handdesinfektionen?

Våra hygienkit har vi tagit fram i samarbete med en av våra kunder som har ansvar över arbetsplatserna på global nivå med kontor i över 30 länder, att hantera Corona och smittspridningen på arbetsplatser i olika länder med tusentals anställda medför såklart tuffa utmaningar, en del av lösningen på det har varit att förse alla med ett eget hygienkit.

Varför hygienkit?

Det är ett väldigt enkelt sätt att se till att alla har det de behöver för att kunna rengöra sin egen arbetstation, dessutom blir det ännu vanligare med aktivitetsbaserade kontor där man nu börjar gå mot hybridmodeller där man arbetar hemifrån och från kontoret.

Utökad städning med extra fokus på kontaktytor är något som i stort sett alla större verksamheter har idag (som är på kontoret) och visst hjälper det, men de kan inte vara överallt hela tiden, samtidigt blir det en väldigt opraktisk och ohållbar situation ekonomiskt om vi ser till lite större kontor med flera våningar och tusentals kvm. om vi skulle ha hygienvärdar som ska göra rent efter att varje person lämnar sin arbetsplats.

Våra hygienkit innehåller det man behöver och vi ser ofta att de även är personliga eftersom frågan har kommit upp om vem som gör rent sprayflaskorna om de inte är det?

Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss