Kontorsanpassning

Vi hjälper er att anpassa kontoret för verksamhetens behov för att ni skall kunna arbeta optimalt. För större projekt där det behövs flyttprojektledning kan vi erbjuda det. Vid mindre uppdrag eller där ni behöver hjälp med delmoment för att anpassa er lokal är detta rätt tjänst.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

Varför konstorsanpassa?

Om det inte handlar om rent kosmetiska förändringar görs det på grund av att kontoret ska vara anpassat efter verksamheten. Verksamheten ska inte behöva anpassa sig till kontoret, det är sällan optimalt och på senare tid har även många verksamheters behov förändrats.

Vi hjälper er att konkretisera era behov

Det är viktigt att ta fram en plan och konkretisera de behov som ni har, därför är det lämpligt att ta kontakt med oss i ett tidigt skede så att ni kan bolla tankar och idéer med vår projektledare. Vår projektledare hjälper er också i er dialog med fastighetsägaren och kan företräda er på byggmöten eller viktiga möten som involverar kontorsanpassningen.

Kontorsanpassning utan att stänga ned verksamheten

Det är fullt möjligt att kontorsanpassa er lokal utan att för den sakens skull stänga ned hela verksamheten. Det beror såklart på anpassningens omfång, men vi börjar alltid med att boka in ett möte där vi går igenom era behov och tar fram en plan för hur vi ska utföra arbetet utan att störa er verksamhet som ni känner er bekväma med.