Kontorsmöbler

Återbruk av kontorsmöbler, inköp av återbrukade kontorsmöbler eller helt nytt? Arbetsplatsens utformning har och kommer att fortsätta förändras och med det har behovet av lösningar anpassade för det ökat. Vi har alltid förespråkat återbruk när det är möjligt.

Återbruk är både en hållbar och kostnadseffektiv lösning, men samtidigt finns det bra och nya miljömärkta alternativ. Låt oss hjälpa er med en helhetslösning vare sig det gäller avyttring, inköp av kontorsmöbler till kontoret eller hemarbetsplatsen.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

Miljövinsterna med återbruk

En stor miljövinst med återbruk är att vi tar vara på befintliga resurser. En annan miljövinst är att behovet av nytillverkning minskar. På så sätt spar vi naturresurser, vatten och energi. Vi minskar även mängden koldioxidutsläpp, föroreningar och avfall.

Ekonomiskt fördelaktigt

Återbruka är samma sak som att återanvända. Man kallar det också återbruk när man ger ett gammalt föremål ett nytt utseende och en ny funktion. När det kommer till kontorsmöbler brukar det finnas en slant att tjäna genom att se till att era möbler kommer till återbruk istället för att allt slängs på återvinningsstationen.

Delfinansiera era nya inköp med återbruk

Vi som har arbetat med flyttar och anpassningar av kontor vet att mycket slängs som hade kunnat delfinansiera de nya inköpen. Det är sällan allt går till återbruk, men vi brukar alltid kunna presentera en helhetslösning där vi hjälper er att göra en inventering som vi sedan skickar ut till våra samarbetspartners för att kunna presentera det mest fördelaktiga alternativet åt er, så att ni kan fokusera på nästa steg.