Kontorsstädning

Vi är det företag du ska välja om du tycker att det är viktigt att ni har hållbar städning på arbetsplatsen med hög kvalitet. Alla av våra städtjänster är Svanenmärkta och bedrivs helt i egen regi med kvalitetsansvar och egen arbetsledning.

Svanenmärkt städning är det bästa alternativet för en bra arbetsmiljö då ni vet att de som städar hos er har kollektivavtal och är utbildade. Vi rapporterar och dokumenterar vår förbrukning och våra inköp till Svanen, samt kontrolleras av tredje part.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

Svanenmärkt lokalvård.

NRSE är ett hållbart företag och våra städtjänster är certifierade enligt Svanenmärkning. För att sätta det i perspektiv är mindre än 1% av företagen i vår bransch Svanenmärkta.

Certifierade.

Vår verksamhet är certifierad för kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO-9001 & ISO-14001. Vi kvalitetssäkrar vårt arbete i enlighet med Nordisk branschstandard för städkvalitet INSTA-800.

Auktoriserade med kollektivavtal.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal. Vår personalomsättning är ca 5% och våra medarbetare gav oss 87 i den senaste Nöjd-Medarbetar-Index-mätningen.