Mat & Dryck

Val av rätt lösning för mat, dryck och snacks till er arbetsplats är något som är värt lite extra eftertanke. Det höjer helhetsupplevelsen och får er och era medarbetare att längta till arbetsplatsen.

Vi erbjuder hållbara kaffetjänster, fruktkorgar, catering och leverans av andra drycker. Med NRSE som workplace partner kan ni både kan äta och dricka med gott samvete.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

En god kopp kaffe på schyssta villkor?

Vi vet att det inte bara är våra kunder, utan även våra kunders medarbetare och besökare som bryr sig om hållbarhet. Vi vet också att våra kunders medarbetare ofta frågar om det kaffe de dricker är certifierat. Med NRSE kan ni känna er säkra på att ni har en hållbar lösning, vi har sedan lång tid tillbaka sett till att våra kunder minst får dubbelcertifierat kaffe, dvs. kaffe som är märkt med två hållbara certifieringar, KRAV och Fairtrade så att ni kan dricka gott kaffe med gott samvete.


Mat & Snacks

Vill ni kunna erbjuda era medarbetare ett alternativ till att äta ute för dyra pengar, eller ett enkelt alternativ när det behövs fyllas på med energi snabbt? Ni kanske precis som oss försöker hinna med att göra matlådor, men det är inte alltid det hinns med och visst är det lätt att glömma? Vi kan erbjuda er mat- och snackskylar på arbetsplatsen så det alltid är lätt att kunna fylla på med energi.


Frukost & Catering

Erbjud era medarbetare dagens viktigaste måltid (frukosten) som annars kanske skippas på grund av morgonstressen. Starta dagen med frukost som vi antingen hjälper er att få beställd av vårt Workplace Success team så att era kylar alltid är fulla med det som behövs eller låt oss ordna catering för färdiga frukostar eller event.