Mattvätt

Mattvätt är en viktig del för att förlänga livslängden på era mattor samtidigt som de hålls rena och fräscha, vi använder den senaste tekniken med effektiva och skonsamma metoder.
Grön pil för att scrolla nedåt på hemsidan
Kontakta oss
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Gör en ordentlig mattvätt som får bort svåra fläckar och får er matta att se som ny ut och impregnera den så att den håller längre
Mattvätt
De flesta mattorna rengörs vid vardaglig städning, men efter ett tag brukarna mattorna behöva rengöras ordentligt för att få bort svåråtkomliga fläckar som kaffe och annan smuts. Mattvätt är ett bra sätt att förlänga livslängden på era mattor, bristande underhåll brukar leda till ökade kostnader i längden, vi gör rent era mattor med hållbara och effektiva metoder och kan även passa på att impregnera era mattor för bättre skydd samt enklare underhåll i framtiden.

Vanliga Frågor.

Våra mattor rengörs ofta, varför behövs mattvätt?
Vad har ni för erfarenhet av att göra rent mattor?
Vad kostar mattvätt?
Vi har fläckar på vår matta, kan ni inte bara ta bort fläckarna?
Använder ni hållbara metoder när ni tvättar mattor?
Varför ska jag välja NRSE för mattvätt?

Svanenmärkt lokalvård.

NRSE är ett hållbart företag och de städtjänster som går att certifiera enligt Svanen är det, mindre än 1% av företagen i vår bransch är Svanenmärkta.

Certifierade.

Vår verksamhet är certifierad för kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO-9001 & ISO-14001, vi kvalitetssäkrar vårt arbete i enlighet med Nordisk branschstandard för städkvalitet INSTA-800.

Auktoriserade med kollektivavtal.

Vi är ett auktoriserat serviceföretag med kollektivavtal, vår personalomsättning är ca 5% och våra medarbetare gav oss 87 i den senaste Nöjd-Medarbetar-Index mätningen.

Mattvätt Stockholm

Vi utför mattvätt i Stockholm framförallt då vi är lokaliserade i Sundbyberg. Vi har även dörrmattsservice som är en Svanenmärkt tjänst och som du kan läsa mer om här

Kontakta oss
Svart pil klicka för att kontakta oss