Reception

En bra receptionisttjänst med ett trevligt och professionellt välkomnande ger ett bra första intryck för såväl anställda som besökare vilket stärker upplevelsen av service och bemötande när man kliver in i era lokaler.

Använd vår receptionisttjänst för att ge era anställda och besökare ett bra första intryck. Våra receptionister har lång erfarenhet av service i olika miljöer och branscher och kommer att höja upplevelsen av att kliva in i era lokaler.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

Noggrann matchning

Vi lägger stor vikt vid urval och matchning av rätt kandidater för uppdraget och gör därför en noggrann förstudie för att kunna möta era krav så att varje receptionist lever upp till era förväntningar och passar er image. De kandidater som presenteras ska även matcha våra egna krav på kompetens och personliga egenskaper, då vi tänker långsiktigt och vill att de ska känna att de också är en del av vår familj.

Process

Baserat på kravställningen i dialog med uppdragsgivaren har vi sedan ett tydligt underlag för att kunna säkerställa hur processen bör se ut. Detta gäller särskilt i fall då det krävs särskild kompetens eller erfarenhet där vi inte har tillräckligt mycket potentiella kandidater i vårt eget nätverk.

Vi inleder med att sålla genom att säkra kompetenskrav för att en första intervju skall bli aktuell, efter det följer en djupintervju med två personer närvarande för att ha en second opinion.

När vi har två kandidater görs referenstagning och bakgrundskontroll.

Anpassade lösningar

Baserat på ert behov erbjuder vi traditionella lösningar; dvs. rekrytering eller bemanning. Vi ser också till att kontinuerligt bidra med kompletterande hållbarhetsutbildningar och ge löpande stöd av vårt interna team.

Vi har även egna Front Desk/Receptionstjänster som är anpassade efter behov inom samma tjänst som våra Office Specialister, vilket vi i dagsläget endast erbjuder till er som har en Office Specialist från oss.