Workplace Success & Bemanning

När du väljer NRSE är du alltid i goda händer, vi har ett eget Workplace Success team som tar hand om dina behov för arbetsplatsen.

Oavsett om det gäller support, inköp, beställningar, bokningar av extratjänster, event eller vad som helst egentligen, så finns vårt Workplace Success team där för dig, och hjälper dig.

Har ni också letat efter ett seriöst och nytänkande företag som kan leverera det som behövs för att ni ska få en hållbar arbetsplats med hög medarbetarupplevelse och bra arbetsmiljö där allt bara funkar? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi svarar på ditt mail inom 24 timmar.

Tack för ditt meddelande. Vi svarar inom 24 timmar!
Något gick fel. Vänligen kontakta oss direkt via antingen telefon eller mail.

Extern service med Workplace Success

Vårt Workplace Success team fungerar som en extern Workplace avdelning för er som inte har egna resurser internt. Har ni behov av en egen dedikerad person från vårt Workplace Success team hjälper vi er att hyra in tjänsten från 25%-100%.

Rätt person till rätt plats

Låt oss hjälpa dig hitta rätt resurser till er arbetsplats. Vi har ett stort eget nätverk, egen intern kompetens inom Executive Search och bra samarbetspartners för att kunna hjälpa till med alla typer av bemannings- eller rekryteringsuppdrag för att din arbetsplats ska fungera optimalt.