Vi är det hållbara företaget som levererar tjänster och lösningar för hållbara och moderna arbetsplatser med fokus på hög medarbetarupplevelse och arbetsmiljö.

Workplace Services

Hållbar och modern arbetsplatsservice. Alla servicetjänster du behöver till din arbetsplats för en bra arbetsmiljö och en medarbetarupplevelse av världsklass, alltid med fokus på hållbarhet, hög kvalitet och service.

Workplace Solutions

Konsultativa tjänster där vi hjälper er att ta nya problem, behov eller förändringar på arbetsplatsen till fungerande lösningar för er arbetsplats. Allt från arbetsplatsstrategi till extern Workplace organisation, det ni behöver när arbetsplatsen förändras helt enkelt.

Workspace Solutions

Förändringar av arbetsplatsen är naturligt när verksamhetens behov förändras. Vi har egen specialistkompetens med allt från flyttprojektledning till inredningsarkitekter som tar hand om hela, eller delar, av projekt som flyttar, kontorsanpassningar, återbruk m.m.

Digital Workplace

Med tjänsten Digital Workplace får du alla digitala lösningar som krävs för att er arbetsplats ska fungera. Vi skräddarsyr en helhetslösning för dig med allt från mötesteknik och extern IT-avdelning till nätverk, licenshantering, installation m.m.