Återbruk
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

En självklarhet för många

Nu är det en självklarhet för många att se till att så mycket som möjligt går till återbruk istället för att det slängs samtidigt som det har blivit enklare. Återbruk innebär att de saker ni hade tänkt att slänga kommer till användning för någon annan.

Återbruk vid kontorsflytt

Vid en kontorsflytt hjälper vi er att så mycket som möjligt kan återbrukas av någon annan samtidigt som vi tar hand om det som går till återvinning. Vi ger er ett pris för allting och sedan hämtar vi allting som går att återbruka och hjälper er att återvinna resten.

Återbrukade kontorsmöbler

Vi kan i stort sett erbjuda er allting som ni behöver för att inreda ett helt kontor med återbruk som går att hyra, lease eller köpa. Vi har även inredningsarkitekter som jobbar mycket med återbruk, kontakta oss så hjälper vi er att bli mer hållbara.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se