Återvinning
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Bra miljöval

Vi är väldigt noggranna med vilka samarbetspartners vi arbetar med för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att du alltid får ett hållbart alternativ med oss. Helt fossilfria transporter innebär att transporterna är märkta med Bra Miljöval.

Hög säkerhet

Många av våra kunder har höga säkerhetskrav och därför känns det bra att vi kan erbjuda en lösning för sekretessmaterial med säkerhetsutbildad personal. Ert känsliga material plomberas och destrueras på egen videoövervakad anläggning i slutet system, efter avslutad process får ni ett destrueringsintyg.

Den senaste tekniken och snygga lösningar

Vi kan erbjuda hållbara lösningar för all hantering av ert avfall samtidigt som vi kan hjälpa er att öka återvinningsgraden med ny teknik som ökar medvetandet på arbetsplatsen som t.ex. en helautomatiserad kompostmaskin som bryter ned matavfall till näringsrik jord på endast 24 timmar, vi byter även ut era kärl när de hämtas så det inte luktar i soprummet.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se