Entrématta
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Alltid ren matta

Entré- eller dörrmattsservice är en tjänst där du själv bestämmer hur ofta din matta ska bytas ut och tvättas, under tiden då vi hämtar era entrémattor placerar vi dit nytvättade mattor. Det vanligaste är att ha fler byten under vinterhalvåret, på grund av snö, slask och grus.

Svanenmärkta tvätterier

Vår tjänst för rena och fräscha entrémattor är Svanenmärkt, era mattor hämtas enligt avtalad frekvens och tvättas på Svanenmärkta tvätterier, på det sättet kan ni alltid ha rena och fräscha mattor då vi placerar ut nytvättade mattor när vi hämtar de smutsiga.

Allt du behöver inom mattor

Oavsett om du behöver en enkel entrématta eller flera specialdesignade mattor med t.ex. eget tryck så finns det i vårt utbud, ofta är det bäst att be någon av våra mattexperter komma vid större jobb så kan de hjälpa er att välja rätt mattor för hur lokalen brukas samt era ändamål. 

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se