Flytt
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Vad är viktigt att tänka på vid en flytt?

Vår egen flyttprojektledare vet av erfarenhet att det är lättare om ni tar kontakt med oss i ett så pass tidigt skede som möjligt. Det är ofta tacksamt att få kontakt med någon som är expert på sitt område och kan hjälpa till att vägleda och representera er genom hela processen. Då brukar även kravbilden bli tydligare och er projektledare kommer att kunna lyckas att ro i land ert projekt enligt budget och tidsplaner.

Vi har redan påbörjat en flytt men behöver mer hjälp?

Det är inget ovanligt scenario, vi erbjuder en helhetslösning som heter Flyttprojektledning som går att läsa om för er som vill ha en lösning från början tillslut, med kompetens som ni kan bolla idéer med och som kan sköta hela processen från idé tills det att ni flyttar in i nya lokaler med upphandlade serviceavtal. Däremot är det många kunder som befinner sig i olika delar av processen och behöver hjälp med utvalda delar som t.ex. återbruk, montering, flytt, lagerhållning och leverans. Tveka inte att kontakta oss för att lösa de resterande bitarna.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se