Fönsterputsning
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Svanenmärkt fönsterputs

Välj Svanenmärkt, NRSE är ett av få företag i Sverige som kan erbjuda Svanenmärkt fönsterputsning. Svanenmärkningen innebär bland annat att vi rapporterar in våra inköp, hur mycket vi förbrukar (korrekt dosering och inget slöseri) och kontrolleras av tredje part. Svanenmärkningen ställer krav på hela företaget och är ett säkert val för dig. 

Pris på fönsterputsning

Priset på fönsterputsningen baseras på hur mycket tid som behövs, ibland behövs t.ex. inte mellanglas putsas och då rekommenderar vi såklart er att inte inkludera det så att er kostnad blir lägre. Om ni funderar på att anlita oss kommer en arbetsledare ut och ger er ett pris baserat på uppdraget, ofta samma dag (beroende på storlek och om lift är ett måste).

Det spelar roll vem du väljer

För att ni på riktigt ska kunna få en väl utförd tjänst krävs det engagerade medarbetare som genomgått såväl teoretisk som praktisk utbildning. Det krävs även en god arbetsmiljö, bra villkor och en vinnande företagskultur, våra medarbetare är nyckeln till allt, precis som det är för er, oss väljer ni för att bli nöjda.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Fönsterpustsning med NRSE

NRSE erbjuder hållbar och Svanenmärkt fönstertvätt och fönsterputsning i Stockholm och övriga Sverige. Vi jobbar med transperent prissättning och priset på er fönsterputsning presenteras därför alltid på förhand och baseras på uppdragets omfattning. Vi har stor erfarenhet av fönsterputsning i alla typer av lokaler och miljöer, och med vår miljövänliga fönsterputs och våra utbildade medarbetare gör vi era kontorsfönster skinande rena.