Golvvård
 för medvetna företag
  • Utbildade & erfaren arbetsledning
  • Specialiserade på golvvård
  • Effektiva & hållbara metoder
  • Nöjda kunder
  • Kan olika typer av golv
  • Svanenmärkt
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Svanenmärkt golvvård

En Svanenmärkt tjänst innebär mer än att säga att man använder miljömärkta medel, det kan vem som helst säga. När du väljer en Svanenmärkt tjänst vet du att det ställs höga krav på hela organisationen, vi är ett av väldigt få företag i Sverige som uppfyller de kraven.

Alla golv är speciella

Golvvård är inget som utförs på samma sätt varje gång, den som utför jobbet måste kunna förstå vilka metoder som krävs baserat på vad det är för materialval, golvets skick och tidigare behandling. Våra medarbetare som utför golvvård är specialiserade på just det.

Det blir billigare i längden

När ni utför golvvård förlänger ni livslängden på era golv och de får nytt liv igen. Om ni vill ha fräscha golv länge lönar det sig att behandla era golv med rekommenderade metoder för att de ska hålla länge samtidigt som de ser så fräscha ut som de gjorde när de var nya.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Golvvård med NRSE

NRSE erbjuder hållbar och miljövänlig golvvård i Stockholm och övriga Sverige. Vi behandlar och slipar alla typer av golv som till exempel laminatgolv, vinylgolv och parkettgolv . Med moderna golvvårdsmaskiner, utbildade medarbetare och svanenmärkt golvvård ger vi ert kontorsgolv ett lyft, samtidigt som vi vi förlänger dess livslängd.