Handyman
 för medvetna företag
  • Handyman pris 420 kr/h
  • Auktoriserat Serviceföretag
  • Erfarenhet & Kompetens
  • Vi löser det med kort varsel
  • Egen servicebil och utrustning
  • Kollektivavtal
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

En händig resurs

En Handyman hos NRSE är en person med erfarenhet vará den som löser det mesta som behöver fixas på kontoret, hantverkshjälp som att sätta upp gardiner eller monteringshjälp för kontorsmöblerna som behöver hämtas, levereras och emballage bortforslas. 

Pris för Handyman

Vi försöker alltid vara transparenta när det kommer till pris för våra tjänster, det fasta timpriset för handyman i Stockholm är 420 kr/h. Ni gör en förfrågan så kommer den handyman som är lämpad för uppdraget ut och kollar och ger er ett pris direkt.

Varför Handyman från NRSE?

Våra handymans är anställda hos oss och har alltid något att göra, eftersom våra kunder nästan alltid behöver hjälp med något, ofta vill man inte behöva vänta en-två veckor på att få sina whiteboards monterade och behövs något ordnas inför ett större event kan det behövas hjälp med kort varsel, då löser vi det, så ni kan fokusera på annat.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Handyman med NRSE

Handyman Stockholm. NRSE erbjuder handyman-tjänster till Stockholmsbaserade företag. Våra Handymans förenklar er vardag och hjälper er med allt det där som tar lite för lång tid. Eller med sådant där egna händighetsförmågan inte riktigt räcker till.  Om det så handlar om bortforsling av möbler, bortforsling av skräp, om att montera whiteboards, kontorsmöbler eller annan monteringshjälp i Stockholm - eller något helt annat för den delen - så hjälper våra Handymans dig.