Kaffe på jobbet
 för medvetna företag
  • Återbrukade & begagnade kaffemaskiner
  • Kaffekapslar eller kaffebönor
  • Betala bara för det kaffe ni dricker
  • Inkludera det i er lösning och få det på avtal på 6 mån
  • Hyr din kaffemaskin istället för att köpa
  • Smarta och anpassade lösningar
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Dricka kaffe eller äga kaffemaskiner?

Vad är viktigast för er? Att äga kaffemaskinerna (eller leasa dem på 36-48 mån) eller att ni kan dricka gott kaffe på jobbet? För dig som letar efter ett bättre alternativ än hur det varit tidigare så har du hittat rätt. Vi kan såklart erbjuda dig det gamla vanliga, men vi har även nya och smarta lösningar.

Kaffe inkluderat i lösningen

Om du inkluderar kaffe i er WaaS-lösning för arbetsplatsen betalar ni bara för det kaffe ni dricker, ni slipper alltså köpa/leasa maskiner, installera, montera etc. Ni får en eller flera kaffemaskiner med kaffesmaker som passar alla.

Kaffe vi rekommenderar

Det finns nya lösningar som är bättre för många, men på grund av att det alltid varit på ett visst sätt kanske man inte vet att det finns bättre alternativ och lösningar. Vi rekommenderar oftast återbruk, det är bättre för miljön och er plånbok, dessutom har vi nya smarta lösningar som utmanar hur det varit tidigare!

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Kaffe på jobbet med NRSE

NRSE erbjuder hållbart kaffe och kaffemaskiner till ert kontor. Med våra många smarbetspartners får ni valmöjligheten att välja det bästa kaffet och den bästa kaffemaskinen till företaget efter tycke och smak. Vi erbjuder flera smarta lösningar för att ni ska kunna dricka gott kaffe på jobbet. Välj bland allt från kaffekapslar eller hållbara kaffebönor, till begagnade eller helt nya kaffemaskiner till företaget. Eller varför inte prova vår nya WaaS-tjänst där du hyr företagets kaffemaskinen på ett 6-månaders avtal, och endast betalar för det kaffe du dricker?