Kontorsanpassning
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Varför kontorsanpassa?

Om det inte handlar om rent kosmetiska förändringar görs det på grund av att kontoret ska vara anpassat efter verksamheten. Verksamheten ska inte behöva anpassa sig till kontoret, det är sällan optimalt och på senare tid har även många verksamheters behov förändrats.

Vi hjälper er att konkretisera era behov

Det är viktigt att ta fram en plan och konkretisera de behov som ni har, därför är det lämpligt att ta kontakt med oss i ett tidigt skede så att ni kan bolla tankar och idéer med vår projektledare. Vår projektledare hjälper er också i er dialog med fastighetsägaren och kan företräda er på byggmöten eller viktiga möten som involverar kontorsanpassningen.

Kontorsanpassning utan att stänga ned verksamheten

Det är fullt möjligt att kontorsanpassa er lokal utan att för den sakens skull stänga ned hela verksamheten. Det beror såklart på anpassningens omfång, men vi börjar alltid med att boka in ett möte där vi går igenom era behov och tar fram en plan för hur vi ska utföra arbetet utan att störa er verksamhet som ni känner er bekväma med.


Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se