Kontorsmöbler
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Miljövinsterna med återbruk

En stor miljövinst med återbruk är att vi tar vara på befintliga resurser. En annan miljövinst är att behovet av nytillverkning minskar. På så sätt spar vi naturresurser, vatten och energi. Vi minskar även mängden koldioxidutsläpp, föroreningar och avfall.

Ekonomiskt fördelaktigt

Återbruka är samma sak som att återanvända. Man kallar det också återbruk när man ger ett gammalt föremål ett nytt utseende och en ny funktion. När det kommer till kontorsmöbler brukar det finnas en slant att tjäna genom att se till att era möbler kommer till återbruk istället för att allt slängs på återvinningsstationen.

Delfinansiera era nya inköp med återbruk

Vi som har arbetat med flyttar och anpassningar av kontor vet att mycket slängs som hade kunnat delfinansiera de nya inköpen. Det är sällan allt går till återbruk, men vi brukar alltid kunna presentera en helhetslösning där vi hjälper er att göra en inventering som vi sedan skickar ut till våra samarbetspartners för att kunna presentera det mest fördelaktiga alternativet åt er, så att ni kan fokusera på nästa steg.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se