Kontorsstädning
 för medvetna företag
  • Svanenmärkta städtjänster sedan 2015
  • Hög kundlojalitet
  • Bedrivs i egen regi
  • Utbildade och engagerade medarbetare
  • Kanske Sveriges bästa arbetsledning
  • Det moderna & hållbara valet
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för tredje året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Svanenmärkt städning

Alla städtjänster som går att certifiera är det med NRSE. När du väljer oss vet du att du väljer ett företag som håller hög standard och kontrolleras av tredje part. Mindre än 1% av företagen har Svanenmärkt städning.

Städkvalitet på riktigt

För oss är kontroll av städningen en förutsättning för att vi ska veta att det görs ett bra jobb, kvalitetsmål och standarder sätts för alla objekt . Våra utbildade arbetsledare genomför regelbunden kontroll av städkvaliteten och ser till att målen uppnås.

Det spelar roll vem du väljer

För att ni på riktigt ska kunna få en väl utförd tjänst krävs det engagerade medarbetare som genomgått såväl teoretisk som praktisk utbildning. Det krävs även en god arbetsmiljö, bra villkor och en vinnande företagskultur, våra medarbetare är nyckeln till allt, precis som det är för er, oss väljer ni för att bli nöjda.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Kontorsstädning med NRSE

“NRSE erbjuder kontorsstädning i Stockholm och övriga Sverige till förmånliga städpriser från 420 kr/h. Vi är ett av få företag med  Svanenmärkta städtjänster som kontrolleras av tredje part, vilket betyder att ni får miljövänligt och hållbart kontorsstäd med schyssta villkor.  NRSE  grundades som ett renodlat städföretag och vi har därför stor erfarenhet av att erbjuda lokalvård och städning på arbetsplatser med fokus på kvalitet och service.”