Mattvätt
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Mattvätt en självklarhet

Självklart ska ni ha en ren och fräsch matta som bidrar till en bättre upplevelse rent visuellt och ur ett hälsoperspektiv. Vi kommer ut till er och tvättar er matta med anpassade metoder som ångtvätt eller torra metoder som gör att ni kan ta er arbetsplats i bruk snabbare.

Det krävs erfarenhet

Vi har erfarenhet av att utföra mattvätt på känsliga objekt som Kungliga Operan med hundratusentals besökare om året och såklart alla olika typer av mattor på våra kunders arbetsplatser. Vi ser till att era mattor blir som nya och använder metoder som inte sliter på mattan utan förlänger livslängden, det är viktigt.

Rätt teknik och rätt utrustning

För att alla olika kunder ska kunna få en ren och fräsch matta krävs det såklart rätt teknisk utrustning för olika typer av materialval, vi arbetar med den senaste tekniken och effektiva medel som även är hållbara. Ofta behövs det inte några kemikalier utan bara rätt maskin och rätt person för uppdraget för att ni ska få en ren och fräsc matta.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Mattvätt med NRSE

NRSE erbjuder hållbar och profensionell matvätt i Stockholm och övriga Sverige. Vi har stor erfarenhet av att tvätta mattor och använder olika metoder som torrtvätt och ångtvätt för bästa reultat, varje gång. Med konkurrenskraftiga priser ser vi till att era kontorsmattor alltid är rena och fräscha för en trevligare och mer hälsosam arbetsmiljö.