Möbeltvätt
 för medvetna företag
  • Svanenmärkta städtjänster sedan 2015
  • Ångtvätt
  • Skumtvätt
  • Textiltvätt
  • Utbildade och engagerade medarbetare
  • Kanske Sveriges bästa arbetsledning
  • Det moderna & hållbara valet
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Erfarenhet och kunskap

Beroende på vad det är för material eller skick krävs det olika metoder. För att kunna avgöra vad som är rätt metod krävs det erfarenhet och kunskap, våra medarbetare utför regelbundet möbeltvätt när det behövs hos våra kunder för att hålla deras arbetsplatser rena och fräscha.

När resultatet spelar roll

Många av våra kunder har exklusiva möbler och materialval som kräver god förståelse och kunskap för att resultatet ska bli bra samtidigt som det är lika viktigt att metoderna inte sliter, eller försämrar livslängden på möblerna. Hållbarhet är en självklarhet för oss som du alltid kan förvänta dig.

Det spelar roll vem du väljer

För att ni på riktigt ska kunna få en väl utförd tjänst krävs det engagerade medarbetare som genomgått såväl teoretisk som praktisk utbildning. Det krävs även en god arbetsmiljö, bra villkor och en vinnande företagskultur, våra medarbetare är nyckeln till allt, precis som det är för er, oss väljer ni för att bli nöjda.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se

Vad möbeltvätt med NRSE innebär

NRSE erbjuder hållbar och miljövänlig möbeltvätt till era kontorsmöbler. Vi tvättar och rengör era möbler, och ni kan alltid vara säkra på att er arbetsplats är ren, fräsch och håller hög standard för allas trivsel. Tillsammans med våra samarbetspartners har vid den professionella kompetensen för all typ av möbeltvätt, både för stora och små möbler. Om det så gäller ångtvätt av soffor eller andra kontorsmöbler, skumtvätt, textilrengöring eller mer enkel möbelrengöring så hjälper vi er.