Reception
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Noggrann matchning

Vi lägger stor vikt vid urval och matchning av rätt kandidater för uppdraget och gör därför en noggrann förstudie för att kunna möta era krav så att varje receptionist lever upp till era förväntningar och passar er image. De kandidater som presenteras ska även matcha våra egna krav på kompetens och personliga egenskaper, då vi tänker långsiktigt och vill att de ska känna att de också är en del av vår familj.

Process

Baserat på kravställningen i dialog med uppdragsgivaren har vi sedan ett tydligt underlag för att kunna säkerställa hur processen bör se ut. Detta gäller särskilt i fall då det krävs särskild kompetens eller erfarenhet där vi inte har tillräckligt mycket potentiella kandidater i vårt eget nätverk.

Vi inleder med att sålla genom att säkra kompetenskrav för att en första intervju skall bli aktuell, efter det följer en djupintervju med två personer närvarande för att ha en second opinion.

När vi har två kandidater görs referenstagning och bakgrundskontroll.

Anpassade lösningar

Baserat på ert behov erbjuder vi traditionella lösningar; dvs. rekrytering eller bemanning. Vi ser också till att kontinuerligt bidra med kompletterande hållbarhetsutbildningar och ge löpande stöd av vårt interna team.

Vi har även egna Front Desk/Receptionstjänster som är anpassade efter behov inom samma tjänst som våra Office Specialister, vilket vi i dagsläget endast erbjuder till er som har en Office Specialist från oss.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se