Sanering
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Effektivt och snabbt

Vi använder elektrostatiska trycksprutor när vi sanerar, trycksprutorna gör att vi kan sanera stora ytor snabbt och effektivt. Den katjoniska laddningen av medlet gör att det sveper runt konduktiva ytor. Vi behöver inte vidröra några ytor och kan arbeta säkert samtidigt som risken för korskontaminering reduceras avsevärt med rätt arbetssätt.

Skonsamma metoder

Vi värnar om miljön och människors hälsa, våra metoder är utformade för att vara säkra, effektiva och skonsamma för såväl våra medarbetare och era medarbetare. Medlet vi använder har väldokumenterad effekt och används även inom sjukvården.

Återställ hela arbetsplatsen

Vid smittsamma sjukdomar som till exempel Coronavirus rekommenderar vi alltid att ni återställer hela arbetsplatsen. Grundläggande städning och rengöring minskar risken för bakteriell tillväxt och hjälper er att hålla en hög hygienstandard. Det är även viktigt i vanliga influensatider i kombination med andra preventiva åtgärder som att tvätta händerna och desinficera kontaktnära ytor.

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se