Växtservice
 för medvetna företag
99,4 %

retention rate 2021

5%

personalomsättning

250+

engagerade medarbetare

Di-gasell

för fjärde året i rad

Våra kunder tycker till

Vad våra samarbetspartners har att säga

Då vi har att förvalta delar av vårt kulturhistoriska arv ställer vi höga krav på hållbarhet och kvalité i alla led. Vi valde NRSE för att de har visat att de har rätt känsla, förståelse och kunnande.”
Allan Zoltan, Fastighetschef
@Katarina församling, Svenska Kyrkan
“Jag kan varmt rekommendera NRSE, de är nytänkande och professionella”
Sofia Erdevik, Workplace Manager
@Sinch
“NRSE är lösningsorienterade och enkla att jobba med” 
Jesper Hoffman, Områdesansvarig
@Fast Partner
“Vi behövde en hållbar och flexibel lösning som matchade flexibiliteten i vårt hyresavtal på 6 månader, för det passade NRSEs tjänst Workplace as a Service perfekt.”
Ramin, Head of Sourcing
@Samfastigheter

Hållbarhet och god service i fokus

Fördelar med NRSE och tjänsten

Stort engagemang och expertis

När ni väljer oss ser vi till att ni får hjälp av riktiga entusiaster och experter som brinner för att skapa häftiga gröna miljöer som skapar en wow-känsla när ni kommer till arbetsplatsen. 

Prydnadsgaranti

Våra experter hjälper er att välja växter som kommer att trivas i er miljö med rätt belysning och läge, de har även bra koll på vilka växter som är bäst att köpa in beroende på säsong. När era växter är på plats sköts de sedan helt av oss med prydnadsgaranti vilket innebär att vi byter ut växter om de förlorat sitt prydnadsvärde.

Mer än bara växter

Med växtlighet hjälper vi er att skapa en trivsammare arbetsmiljö, vi kan hjälpa er med inspiration om ni vill ha något mer än det traditionella. Ni kanske vill ha er logga upplyst på en mossvägg i loungen, eller hjälp med att dämpa ljudnivån med växtväggar, träffa oss så berättar vi mer!

Vi ser fram emot att höra från er

En första kontakt handlar oftast inte om att vi ska försöka sälja något utan mer om att lära känna varandra. Troligtvis har vi skapat tillräckligt med intresse för att ni ska vilja veta mer och ta reda på om vi kan vara en bra matchning för vad ni söker.

Kontaktformulär

Tack för att du kontaktade oss. Vi återkommer så snart vi kan.
Något gick fel. Försök igen eller mejl oss på info@nrse.se